Pamiętam swój pierwszy pocałunek... oczywiście chłopak pierwszy zaczął. Nie spodziewałam się tego. Miło mnie zaskoczył
jaki był Twój pierwszy pocałunek to chyba inny temat był ... dać Ci link czy sama sobie poradzisz ??
_________________ w pogoni za szczęściem
w poszukiwaniu promyka nadziei
by dotknąć go choć przez chwilę
przez moment poczuć
zachłysnąć się nim
zapomnieć
Ja uważam, że każdy kiedy już całuje działa pod wpływem emocji i nie zastanawia się czy robi to źle czy dobrze. Po prostu całuje
zgadzam sie z Tobą... to wszystko dzieje sie pod wplywem impulsu
_________________ w pogoni za szczęściem
w poszukiwaniu promyka nadziei
by dotknąć go choć przez chwilę
przez moment poczuć
zachłysnąć się nim
zapomnieć
No facet, tym mi zaimponowałeś. Cóż za trafność. xD
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 08:46
Nie ma sie czym przejmować...Każdy musiał przeżyc pierwszy pocałunek itd...to całkiem normalne,trzeba sie wyluzować i oddać chwili a na pewno wszystko sie uda
w chwili gdy chlopak zbliza swe usta do Twoich to calkowicie zapominasz ze sie calujesz .. po prostu uzywasz sobie, nie myslisz wtedy o niczym jak tylko o tym zeby nie przestawal.. i tak to sie dzieje.... to takie dziwne i ponadziemskie..
_________________ Życie to nie film, nie zobaczysz już powtórki
Ja tez boje sie swojego 1 pocalunku. Mysle ze długo nie bede czekał na ten pocałunek ;p . Nie wiem jak sie zachowac w tej sytuacji ;/ ale mysle ze jakos to pojdzie...
No i jeszcze trzeba miec do tego pocalunku odpowiednia osobe ;p
tutaj nie ma nic do tłumaczenia:) wiem, że teksty "to samo wyjdzie" nic nie pomagają ale naprawdę tak jest. Sama byłam w takiej sytuacji kiedyś, że się bałam, to normalne przed pierwszym pocałunkiem;D a co do wypowiedzi webster999 z piwem to nie radzę:D jeśli doszłoby do pocałunku to troszkę nie bardzo, bo porządnie alkohol czuć... nie jest przyjemnie, uwierz;] możesz wypić tigera:) kiedyś sama się zaopatrywałam no i troszkę pomagało;) możesz poszukać filmików na youtube tam chyba są jakieś filmiki ale szczerze to nie jest do niczego potrzebne:) pocałunek nie może być wykonany z jakąś tam instrukcją bez przesady:) musisz tego chcieć i w końcu nie bać się;) a wszystko wyjdzie samo, będzie dobrze. Trzymam kciuki
Ja sie tezz nie calowalam
Mam chlopaka juz od roku.. no ale cóż
Czekam na odpowiedni moment i chyba sie nie doczekam <lol>
Ja sie tezz nie calowalam
Mam chlopaka juz od roku.. no ale cóż
:O co to za związek?
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!