Nie ma czegos takiego jak 'umiem sie calowac'
kazdy robi to inaczej;) 3ba sie wczuc=p no ale tez zalezy z kim=D
hmm.. a co do tego ze nie umiesz byc w towarzystwie chlopakow.. to mysle ze jesli zrobila bys cos 'nie tak' w ich wizji,to oni sa nie dojrzali;) w koncu my dojrzewamy 3lata szybciej;p tak juz z nimi jest;) po prostu badz soba;)
Ja się pierwszy raz całowałem z przyjaciółką kumpla ..którą poznałem w ten sam dzień...
Byliśmy po 3 piwkach...tak siedziałem z nią na ławce i zapytałem czy nauczy mnie całować ... ona się zgodziła...ah piękna była ,grzeszyła mądrością ..
Nic z tego nie wyszło... nie była dla mnie, miała już swojego.
A poza tym ja już mam swoją gwiazdę ,niestety tylko w snach ....
Ja cie moge nauczyć sie całować, a facetów sie nie bój bo nie ma czego..
Majek napisał :
Cytat:
Wiesz... chłopak to też człowiek - więc nie ma się czego bać
Dzięki stary, bardzo mi pomogłeś !!
_________________ When you're down and troubled, and you need some love and care, and nothing, nothing is going right. close your eyes and think of me, and soon I will be there, to brighten up even your darkest nights
Wydaje mi się, że chyba każda średnio kontaktowa osoba przechodziła przez coś takiego.. wydaje mi się, że samo powinno niebawem przejść. Ja się po prostu przyzwyczaiłam, że chłopak może być równie dobrym znajomym jak dziewczyna i zaczęła traktować obydwie płci na równi
_________________ Milczenie jest czasem najgłośniejszym wołaniem o pomoc...
Wiek: 15 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 316 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 03:05
hah ja nigdy nie miałam problemów z towarzystwem chłopców ale pierwszy pocałunek był dość dziwny xD
A konkretnie spotkałam sie z pewnym chłopakiem (ah wtedy leciałam na niego w 100% xDD)
i jak się żegnaliśmy to jakoś tak przypadkowo wyszło że sie pocałowaliśmy był to długi i bardzo hm... namiętny pocałunek , a wcześniej bardzo sie tego bałam
a następnego dnia dostałam miłego esa ze bardzo dobrze całuje xDDDDDDDD
Tak wiec, wystarczy żebyś się wyluzowała
_________________ Jeśli nie stać Cię na pochwalę drugiego, nie wspominaj o sobie [Rene Descartes]