Wysłany: Sro Mar 19, 2008 18:59
webster999 napisał/a:
Ta boisz sie? jeśli nie wiesz czy Ci sie uda albo nie wiesz o czym pogadać to najlepiej napij sie czego wypij jedno piwo albo dwa i temat sie rozkręci ale uważaj ni pij 3 piwa bo Cie koleś rozbierze i przeleci a tego chyba nie chcesz...
No to chyba...
_________________ I guess I'll always be...your soldier of fortune...
jesteś kompletną idjątką masz na ryju kał ale każdy się boi ci to wyznać ....
pewnie jesteś lezbiką jak nie lubisz chłopcuw .Jak twoja dzewczyna może z tobą wytrzmać.
podaj mi swuj numer gg to mi wyśllesz zdjęcie (oczywiście swoje )bo chce uśmiecić ojego chomika a twuj stary to pewnie mario ale niewiem czy bros
pewnie jesteś lezbiką jak nie lubisz chłopcuw .Jak twoja dzewczyna może z tobą wytrzmać.
podaj mi swuj numer gg to mi wyśllesz zdjęcie (oczywiście swoje )bo chce uśmiecić ojego chomika a twuj stary to pewnie mario ale niewiem czy bros
Już dawno mówiłem, że pownno się ograniczyć wstęp na forum dzieciom do lat 10. Żal mi Cię dziecko, naprawdę!
Lepiej by było gdybyście takie wiadomości wysyłali sobie na PW. Albo najlepiej zostawcie te komentarze dla siebie
edi15 pobił wszelkie rekordy popełnienia błędów w jednej wypowiedzi : >
Ejejej!! To nie ja pisałem tę genialną wypowiedź! po prostu, Mlody_big zamiast cytować mojego całego posta, zacytował tylko mój cytat, który ja cytowałem
Autorem tego jakże genialnego komentarza jest pingu60. Ej ziomek popatrz sobie wyżej zresztą, przecież widać, że nie ja to pisałem ;p
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 17 Lut 2008 Posty: 354 Skąd: z kapusty
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 17:09
webster999 napisał/a:
a boisz sie? jeśli nie wiesz czy Ci sie uda albo nie wiesz o czym pogadać to najlepiej napij sie czego wypij jedno piwo albo dwa i temat sie rozkręci ale uważaj ni pij 3 piwa bo Cie koleś rozbierze i przeleci a tego chyba nie chcesz...
wiec napij sie ale z umiarem a zobaczysz efekt:)
tak i jeszcze walnij sobie setkę, a potem jak już się "rozkręcisz" i zaczniesz się całować, puści się wymiot do gardła kolegi,
kusząca opcja :]
_________________ Łajza i nic więcej
Już nie czuję, nie czuję jak to śmierdzi
Klina klinem jak najprędzej
To jest coś co jeszcze trochę kręci
Jak to mówią "strach ma wielkie oczy"- nie bój się nie ma czego. z chłopakami można naprawde świetnie się bawić i nie mówię tu zaraz o całowaniu, chciaż to jest fajne. Nie możesz dać po sobie poznać że się wstydzisz przy nich, spróbuj wyluzować a wszystko bedzie dobrze, i najważniejsze UŚMIECH!!!!!!
No widzisz, mamy podobne zdanie
Wielu ludzi sie uczy tego z czasem, wielu sie wstydzi nawet uczyc.
_________________ "może to ostatnia chwila, może to po mnie zostanie, rymowanie nawijanie i zwrotek skladanie, zielone jak jaranie, w niepamięc rzucisz wersem, rap plus ekipa równa się szczęście
takie mam podejście i taki pozostane"
Raczu 2008
A czemu nie ?
Za malolata dzieciaki juz sie ucza calowac w piaskownicach, a czasem 16,17 latki maja opory przed sprobowaniem...
Na przyklad masz chlopaka i nie umiesz sie calowac... I wstydzisz sie przyznac, ze nie probowalas/nie umiesz... o to mi chodzi ;]
_________________ "może to ostatnia chwila, może to po mnie zostanie, rymowanie nawijanie i zwrotek skladanie, zielone jak jaranie, w niepamięc rzucisz wersem, rap plus ekipa równa się szczęście
takie mam podejście i taki pozostane"
Raczu 2008