_________________ "może to ostatnia chwila, może to po mnie zostanie, rymowanie nawijanie i zwrotek skladanie, zielone jak jaranie, w niepamięc rzucisz wersem, rap plus ekipa równa się szczęście
takie mam podejście i taki pozostane"
Raczu 2008
Tak ,czasem to działa.
Ze mną było podobnie...(po 2 browkach) yy słuchaj wiesz no sprawe mam..czy mogłabyś mnie nauczyć całować? bo jakoś tak wiesz...
I poszło ...ale to było głupie,niewinne,a zarazem romantyczne...tak mówiła
hehe, no zawodowa podrywaczka, to z Ciebie nie będzie
Mimo paru stereotypów, to całkiem przyjemne stworzenia (nawet da się ich wychować!:D)
Co do pocałunku.. : To jest instynkt. Nie wyćwiczysz tego na butelce śmietany, bo nikt tak nie całuje ^^. Musicie się dopasować Wszystko będzie dobrze! ;D
Co do zachowania.. : Faceci lubią naturalne zachowanie, nie możesz grać przed nimi kogoś, kim nie jesteś, bo albo sami to wykryją, albo (bardziej prawdopodobne) ktoś obmyje Ci cztery litery
Wiadomo, że przy boku przystojnych mężczyzn troszkę tracisz na odwadze - to normalne. No ale bez przesady
_________________ `Nawet striptizerka ma coś, czego obnażyć nie chce i nie może..`
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
więc musisz po prostu być sobą i wyluzowana musisz być bo jak będziesz spięta będziesz sie denerwować to ludzie to zauważą ale głowa do góry zachowuj się tak jak zawsze będzie wszytko good (dobrze)
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1234 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 22:27
Zupełnie jakbym widziała swoją koleżankę.
( Tyle, że ona posunęła się do tego czynu, że chciała nauczyć się całować moim kosztem. ;] xD )
Po prostu wyluzuj.
Też czułam lęk przed pierwszym pocałunkiem, ale jak się okazało do tego nie trzeba jakiś praktyk. :p
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
A mnie to jakoś nie przeraża. Ot tak. Będzie, co będzie. Ja to w życiu ogólnie łazęga i ciapa jestem, to jak się do takiej karkołomności kobietka poczuje, to będzie świadoma na co się pisze
Tak wiem. Stary playboy ze mnie ^^
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
co do calowania to nigdy sie tym nie stresowalam... i nikt nie powinien bo jesli całujesz sie z kims do kogo cos czujesz to nie ma mowy o porazce... najlepiej nie robic niczego gwaltownie... wszystko samo przyjdzie:)
_________________ Nie biegnij za szybko przez życie, bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy
……………………♥♥♥
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 18:16
Każdy całuje inaczej i każdy to w mniejszym lub większym stopniu potrafi więc nie widze powodu do obaw ;D Ale też się stresowałam przed pierwszym więc doskonale rozumiem
_________________ Let Me Play With Your Body Baby, Make You Real Hot ;>
Girl_92 cholera jasna, no ! Mamy takie same problemy
Jest ktoś, kto chciałby ze mną.. wiecie ;D ale ja chyba się boję tego wszystkiego.
Też nigdy się nie całowałam.
I też się boję tego.
I też się wstydzę.
<3
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 18:08
gossipgirl napisał/a:
Jest ktoś, kto chciałby ze mną.. wiecie ;D ale ja chyba się boję tego wszystkiego.
I też się boję tego.
I też się wstydzę.
<3
Kiedyś musi być ten pierwszy raz Na pewno Ci wyjdzie, a jeśli nie to zawsze bedą następne razy :p Później się bedziesz z tego smiać jak sie mogłas bac Pzdr
_________________ Let Me Play With Your Body Baby, Make You Real Hot ;>
Girl_92, hmmm no może podrywaczki z Ciebie nie zrobimy, ale przełam się i próbuj
gossipgirl napisał/a:
I też się boję tego.
Dobra, to jestem w stanie zrozumieć
gossipgirl napisał/a:
I też się wstydzę.
<3
ale tego już nie
czego się wstydzisz? nie ruzumiem, jak można się wstydzić... pocałunek to okazanie uczycia, czasem pożądania. to przyjemne jak całujesz drugą osobę
nie ma tu się czego wstydzić, chyba nie masz problemu z nieczystym oddechem, zawsze można zażyć orbit;p i będzie git, szczerze powiem też się kiedyś bałam tego, ale nie jest tak źle nie całowałam się tak romantycznie tylko zostałam całowana brutalnie przez pijanego kumpla ...eh! to były czasy
[ Dodano: Sob Maj 03, 2008 14:55 ]
a teraz pytanie...
jest piękna cicha noc, jesteś z chłopakiem i nagle się pocałujecie, to jest wasz pierwszy pocałunek.
I co mówić po pocałunku?? bo głupio tak z powrotem stanąć i zachowywać się jak gdyby nigdy nic się nie stało.. [?]
a teraz pytanie...
jest piękna cicha noc, jesteś z chłopakiem i nagle się pocałujecie, to jest wasz pierwszy pocałunek.
I co mówić po pocałunku?? bo głupio tak z powrotem stanąć i zachowywać się jak gdyby nigdy nic się nie stało.. [?]
hymm to zależy, można kontynuować wcześniej zaczęty temat
a ja ostatnio powiedziałam "myhym.. zrób tak jeszcze raz"