CZeść! Mam 15 lat, i boję się trochę chłopaków... Tzn, boję się, że w ich towarzystwie zrobię coś głupiego lub powiem. Nie potrafię się przy nich zachować normalnie i w ogóle boję się też pierwszego pocałunku:P bo nie wiem czy umiem się całować.... POMÓŻCIE!!!!
Moja droga: a czego się tutaj bać?;) postaraj się wyluzować, rzuć jakiś temat, np. o szkole, czy o czymś innym i zobaczysz że jakoś pójdzie! Staraj się być mardziej towarzyska!
A co do całowania, to nie ma zasad w tej kwestii. po prostu: jakoś to będzie! Jeśli chopak już to wcześniej robił to pójdzie jak z płatka, usta same Cię pokierują;)
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 14:35
Girl_92 napisał/a:
Mam 15 lat, i boję się trochę chłopaków...
Masz racje, to straszne potwory !
Girl_92 napisał/a:
boję się, że w ich towarzystwie zrobię coś głupiego lub powiem. Nie potrafię się przy nich zachować normalnie
Najlepiej badz soba i mysl nad tym co robisz i co mowisz. Myslenie to podstawa.
Girl_92 napisał/a:
boję się też pierwszego pocałunku:P
kazdy sie go tak najprawde boi
Girl_92 napisał/a:
nie wiem czy umiem się całować....
Nie masz sie co bac, bo to kazdy potrafi:) Jak juz do tego dojdzie, to daj sie prowadzic chlopakowi:)
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Też tak miałam do czasu.
Więcej przebywaj z chłopakami to się przyzwyczaisz.
A z pocałunkiem, ymmmmm, sama słodycz ^^ !
Nie bój się, bo wtedy nie wyjdzie, będzie ze stresem
A i radzę powiedzieć swojemu pierwszemu, z którym będziesz się całować, że jeszcze się nie całowałaś, wtedy on zrobi to 'delikatnie' przynajmniej w moim przypadku tak było
Pomógł: 37 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1755 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 19:53
Nie bój się pocałunku jakby ci nie wyszedł to tak czy siak jak będziesz miała chłopaka to szybko się nauczysz . Poza tym to nie może nie wyjść . Wychodzi bardzo intuicyjnie i po prostu może być słabszy albo lepszy ale i tak każdy będzie fajny .
CZeść! Mam 15 lat, i boję się trochę chłopaków... Tzn, boję się, że w ich towarzystwie zrobię coś głupiego lub powiem. Nie potrafię się przy nich zachować normalnie i w ogóle boję się też pierwszego pocałunku:P
Z tymi chłopakami?
Cytat:
bo nie wiem czy umiem się całować.... POMÓŻCIE!!!!
Potrzebujesz instrukcji?
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
Widać, że po prostu za mało z nimi przebywasz. Jak znasz ich blizej bo np sa z twojego osiedla i wyrywacie sie gdzies razem to jest tonorma i wszyscy zachowujecie sie nienormalnie bo jestesce soba bo znacie sie juzod dawna idzie sie tego nauczyc ale poczatki sa ciezkie. A całowanie jak nie za pierwszym to za drugim razem wyjdzie każdy to potrafi
Pomógł: 2 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 528 Skąd: z półlitrówki.
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 15:53
Cytat:
boję się też pierwszego pocałunku:P bo nie wiem czy umiem się całować....
Pocałunek zawsze wychodzi w praniu, jak to mawia sławetny pan Szatek, i nie trzeba nabywać do niego jakichś specjalnych umiejętności. Jak już zetkniecie się ustami, wszystko pójdzie łatwo. Wiem z własnego przykładu (a mój pierwszy pocałunek odbył się 15 listopada tego roku na warszawskiej Starówce pod pomnikiem Kopernika - i, jak na razie, to jedyny złożony przeze mnie francuski całus).
_________________ RATOWNIK GRUPY RATOWNICTWA I ŁĄCZNOŚCI "AMRAT"
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 18:43
Girl_92 napisał/a:
bo nie wiem czy umiem się całować
Nie bój się. Na pewno umiesz sie całować.
Spróbuj z jakimś boyem. A się przekonasz. I odważ się...
I nie bój się chłopaków, nie są tacy straszni na jakich wyglądają.
_________________ Bo życie jest do tego, aby korzystać na całego...