Ja tam nie mam specjalnych wymagañ... Ucieszê siê z ka¿dego komplementu pod warunkiem, ¿e jest on SZCZERY. Bo je¶li to tani tekst na który zawsze wyrywa siê dziewczyny, to ja dziêkujê bardzo i do widzenia;)
_________________ Id±c przed siebie nie mo¿na zaj¶æ daleko...
hm co ja bym chcia³am us³yszeæ.. w sumie to co¶, czego jeszcze nikt mi nie powiedzia³, co¶ takiego oryginalnego, ale prawdziwego.
nie tylko w kó³ko jeste¶ naj¶liczniejsz± najm±drzejsz± i najlepsz± dziewczyn± pod s³oñcem.. bo to mi zwyk³y kolega nawet powie, ale co¶ co by zabralo dech w piersi ... ale mam wymagania hah.
_________________ ¯ycie niepoddane analizie, jest byæ mo¿e nic nie warte,
ale ¿ycie ci±gle analizowane, jest z pewno¶ci± piek³em.
_________________ [...]Et si tu n'existais pas,
J'essaierais d'inventer l'amour,
Comme un peintre qui voit sous ses doigts
Naître les couleurs du jour.
Et qui n'en revient pas.[...]
hm.., ¿e mam fajny charakter, wygl±d... i chcia³abym, ¿eby ogólnie wiêcej zagadywa³ itp., ale có¿, przyzwyczai³am siê, ¿e ma mnie w dupie
_________________ Come on you reds, come on you reds
Just keep your bottle and use your heads
For ninety minutes we'll let them know
Who's Man United, here we go !
"Chcia³bym z Tob± spêdziæ resztê ¿ycia"
"B±d¼ moim natchnieniem"
_________________ Ze mn± mo¿na tylko w dali znikn±æ cicho...
Ksi±¿ki s± jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawaæ,
innych poznajesz,
ale na drugi dzieñ ju¿ o nich nie pamiêtasz,
a z niektórymi warto spêdziæ ka¿dy dzieñ,
ca³e ¿ycie...
Do³±czy³a: 21 Cze 2008 Posty: 162 Sk±d: ta ciekawo¶æ?
Wys³any: Czw Cze 26, 2008 19:14
Martusia2 napisa³/a:
sorry ale jakbym cos takiego us³ysza³a to bym zwia³a
Ja s±dzê ¿e to romantyczne oh . Za tym kryje siê ca³a d³uuga historia. ¯eby zrozumieæ ksi±¿kê ,,Zmierzch" trzeba przeczytaæ
- - - - - - - - - -
A poza tym:
Kocham Ciê .
_________________ Je¿eli masz byæ kiedy¶ szczê¶liwy, to czemu nie zaczniesz od dzi¶ ?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .