Ja bym chcia³a us³yszeæ co¶ w stylu
"Dziêki ¿e jeste¶..." - takie szczere, powa¿ne...
albo " Za pó³ godziny sie rozstaniemy a ja ju¿ têsknie" XD
" Dlaczego?..." - ze spojrzeniem w oczy, ale to lubiê z prywatnych powodów, tego siê wyt³umaczyæ nie da : )
" Strasznie uzale¿niasz : ) "
Nie lubiê takich wydziwionych, strasznie tandetnych textów.
Jednak kiedy¶ ch³opak przyszed³ na spotkanie z textem " Straszne by³y te 23 godziny, 14 minut i.... 9 sekund bez ciebie! " W jego ustach zabrzmialy tak s³odko ze o malo sie nie rozplakalam.
Pomog³a: 15 razy Do³±czy³a: 26 Kwi 2006 Posty: 4755 Sk±d: siê tu wzi±³e¶?
Wys³any: Pi± Cze 27, 2008 20:27
s³ucham piosenki x co wieczór, a ¿e mi siê kojarzysz z ni±, my¶lê o Tobie codziennie, wieczorem, znam ten utwór na pamiêæ...
w rozmowie o tym, jak siê bêdzie wygl±da³o na zakoñczenie roku- bêdziesz wygl±da³a jak anio³, który zst±pi³ na ziemiê, bo ty tak zawsze wygl±dasz... ¿eby nie by³o, ja sobie tego nie zmy¶lam od tak:)
innego powo³ania, jak wzbudzanie tego ¶wiat³a
na twarzach otaczaj±cych nas ludzi.'
A.Camus
Pomog³a: 15 razy Do³±czy³a: 26 Kwi 2006 Posty: 4755 Sk±d: siê tu wzi±³e¶?
Wys³any: Pi± Cze 27, 2008 21:43
Czeka³em na Ciebie dwa lata, poczekam jeszcze...
innego powo³ania, jak wzbudzanie tego ¶wiat³a
na twarzach otaczaj±cych nas ludzi.'
A.Camus
Fajne to. Ja czekam na mojego cztery lata i te¿ poczekam jeszcze.
Mi sie podobaja takie romantyczne, szczere teksty, ale nie z jakichs poradników "Jak poderwaæ dziewczynê w godzinê" tylko takie wychodz±ce z g³êbi, wiêc jak najbardziej zgadzam siê z fairy ., ¿e s± najlepsze.
[ Dodano: Sob Cze 28, 2008 14:46 ]
A jak do tej pory, to oprócz takich które wola³abym zachowac dla siebie i niekomu nigdy nie wyjawiæ, us³ysza³am takie tandetne, puste, nic nieznacz±ce s³owa, chyba gdzie¶ zas³yszane.
_________________ Ze mn± mo¿na tylko w dali znikn±æ cicho...
Ksi±¿ki s± jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawaæ,
innych poznajesz,
ale na drugi dzieñ ju¿ o nich nie pamiêtasz,
a z niektórymi warto spêdziæ ka¿dy dzieñ,
ca³e ¿ycie...
Pomog³a: 2 razy Wiek: 14 Do³±czy³a: 25 Sie 2007 Posty: 1208 Sk±d: z Opoczna
Wys³any: Pi± Lip 04, 2008 11:52
Jakby kto¶ mnie komplementowa³ to chcia³abym ¿eby to by³o po prostu szczere, nawet je¶li mia³o byæ banalne. A najmilszy komplement jaki s³ysza³am:
Ja: Bartu¶, lubisz mnie?
On: Lubiê, bo Ciebie nie da siê nie lubiæ.
Tymi kilkoma s³owami wyci±gn±³ mnie z do³a.
niszczê j±.
Kiedy wymawiam s³owo Nic,
stwarzam co¶, co nie mie¶ci siê w ¿adnym niebycie
Ja chcia³ bym s³yszeæ szczero¶æ od dziewczyny , bo one s± szczerze tylko na pocz±tku a potem maj± ciê w d****, znam takie klientki, ³asz± siê jak .... a potem nawrzucaj± ci jeszcze, nie na widzê takich ...
_________________ Nie wa¿ne jaka cena poka¿ mi sw± drogê przyja¼ñ jest bezcenna ja zawsze ci pomogê
Na pocz±tku gdy mój ch³opak sypa³ takie teksty by³am w siódmym niebie, teraz wystarcza mi ten wspania³y wzrok pe³en mi³o¶ci i dotyk. Przecie¿ takie rzeczy siê czujê, potoki s³ów s± zbêdne.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .