"Bo ja lubiê do Ciebie pisaæ. Z ró¿nych powodów. Miêdzy innymi dlatego, ¿e chcê, ¿eby¶ wiedzia³a, ¿e my¶le o Tobie. To do¶æ egoistyczna pobudka, ale nie mam zamiary siê jej wypieraæ. A my¶lê du¿o i czêsto. W³a¶ciwie my¶li o Tobie towarzysz± mi w ka¿dej sytuacji. I nie masz pojêcia, jak bardzo jest mi z tym dobrze. A przy okazji wymy¶lam ró¿ne rzeczy. Z którymi te¿ przewa¿enie jest mi dobrze. Bo bardzo wysoko ceniê fakt, ¿e zaistnia³a¶ w moim ¿yciu. Ostatnio zreszt± trudno u¿ywaæ s³ów takich jak "ceniê". Ostatnio czasami wydaje mi siê, ¿e s³owa s± za ma³e. Dlatego dziêkujê Ci. Dziêkujê Ci z ca³± powag± i nieuchornnym lekkim wzruszeniem za to, ¿e jeste¶. I ¿e ja mogê byæ."
"Odk±d Ciê kocham zawsze by³e¶. I przedtem te¿. Bo tak naprawdê to nie by³o "przedtem" przed Tob±."
A nie wola³ybyscie us³yszeæ czego¶ takiego "Kochanie bosko pachniesz a teraz ca³y ja tob± pachne, kiedy jeste¶ blisko czuje ¿e mam wszystko i czas staje w miejscu jeste¶my tylko my "?
Ale szczerze.
S³ysza³am to wiele razy, ale chyba nigdy nie czu³am siê naprawdê kochana.
_________________ Czy ¶wiat umrze choæ trochê, kiedy ja umrê? H. Po¶wiatowska „Z g³upkami nie ma sensu rozmawiaæ. Przed g³upkami trzeba siê broniæ.” - Wojciech Cejrowski
„Tak wiêc trwaj± wiara, nadzieja, mi³o¶æ - te trzy: z nich za¶ najwiêksza jest mi³o¶æ.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tucz±ce, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Go¶æ Mam co¶ dla Ciebie! Klik!
"Bo ja lubiê do Ciebie pisaæ. Z ró¿nych powodów. Miêdzy innymi dlatego, ¿e chcê, ¿eby¶ wiedzia³a, ¿e my¶le o Tobie. To do¶æ egoistyczna pobudka, ale nie mam zamiary siê jej wypieraæ. A my¶lê du¿o i czêsto. W³a¶ciwie my¶li o Tobie towarzysz± mi w ka¿dej sytuacji. I nie masz pojêcia, jak bardzo jest mi z tym dobrze. A przy okazji wymy¶lam ró¿ne rzeczy. Z którymi te¿ przewa¿enie jest mi dobrze. Bo bardzo wysoko ceniê fakt, ¿e zaistnia³a¶ w moim ¿yciu. Ostatnio zreszt± trudno u¿ywaæ s³ów takich jak "ceniê". Ostatnio czasami wydaje mi siê, ¿e s³owa s± za ma³e. Dlatego dziêkujê Ci. Dziêkujê Ci z ca³± powag± i nieuchornnym lekkim wzruszeniem za to, ¿e jeste¶. I ¿e ja mogê byæ."
W po³owie wyskoczy³abym po popcorn i colê. Albo prze³±czy³abym kana³: "Kochanie, jeste¶ gorszy od Niewolnicy Izaury"
Cytat:
kiedy jeste¶ blisko czuje ¿e mam wszystko i czas staje w miejscu
No, co staje to staje, ale to ju¿ inna sprawa.
_________________ S³owem do krwi - jak tasakiem w g³owê!
O, s³owa! S³owa ostre i z³ote!
S³owa prê¿ne i drapie¿ne,
Jak lwy! Jak lwy!
"Odk±d Ciê kocham zawsze by³e¶. I przedtem te¿. Bo tak naprawdê to nie by³o "przedtem" przed Tob±."
...
Chcia³abym, chcia³a...
Za s³odko.
_________________ Czy ¶wiat umrze choæ trochê, kiedy ja umrê? H. Po¶wiatowska „Z g³upkami nie ma sensu rozmawiaæ. Przed g³upkami trzeba siê broniæ.” - Wojciech Cejrowski
„Tak wiêc trwaj± wiara, nadzieja, mi³o¶æ - te trzy: z nich za¶ najwiêksza jest mi³o¶æ.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tucz±ce, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Go¶æ Mam co¶ dla Ciebie! Klik!
Pomog³a: 19 razy Wiek: 18 Do³±czy³a: 12 Sie 2007 Posty: 941 Sk±d: bierze siê mi³o¶æ?
Wys³any: Pon Lip 14, 2008 13:49
Ty i tylko Ty. Kocham to co masz w ¶rodku i to jak siê u¶miechasz...;) przyci±gnê³a¶ mnie wygl±dem a zatrzyma³a¶ charakterem. Dziêkujê Bogu ¿e mi Ciê da³, dajesz mi szczê¶cie. Kocham Ciê najbardziej na ¶wiecie... Aleksandro moja hehe xD
_________________ Jaki dzieñ w moim ¿yciu by³ najpiêkniejszy?? To nie by³ dzieñ, to by³a noc. xD
Pomog³a: 19 razy Wiek: 18 Do³±czy³a: 12 Sie 2007 Posty: 941 Sk±d: bierze siê mi³o¶æ?
Wys³any: Wto Lip 15, 2008 09:32
majunia napisa³/a:
¿eby czêsto mówi³,
majunia napisa³/a:
¿e piêknie pachne
a jest tak?
_________________ Jaki dzieñ w moim ¿yciu by³ najpiêkniejszy?? To nie by³ dzieñ, to by³a noc. xD
Hipokryta [Usuniêty]
Wys³any: Wto Lip 15, 2008 09:33
Olka napisa³/a:
Ty i tylko Ty. Kocham to co masz w ¶rodku i to jak siê u¶miechasz...;) przyci±gnê³a¶ mnie wygl±dem a zatrzyma³a¶ charakterem. Dziêkujê Bogu ¿e mi Ciê da³, dajesz mi szczê¶cie. Kocham Ciê najbardziej na ¶wiecie... Aleksandro moja hehe xD
Przyznam szczerze, ¿e niez³e ;3
@ temat : Raczej nic nie chcia³bym od ¿adnego ch³opaka us³yszeæ
ghandi [Usuniêty]
Wys³any: Wto Lip 15, 2008 10:14
ja bym chcia³a nie s³yszeæ ino czuæ.
a jak ju¿ s³yszeæ, to jak pomy¶lê, albo us³yszê, to napiszê tu;).
Od ch³opaka chcê us³yszeæ prawdê. Bo to, ¿e powie ,,piêknie pachniesz" jako¶ mnie nie przyprawia o dreszcze i rumieñce.
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dzie³em Cesara, syna.
Pierwszy zrodzi³ drugiego, stworzy³ swego ojca.
Je¶li ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest tak¿e ojcem ojca.
Bogowie ¶miej± siê z tego niezwyk³ego przeznaczenia.
Pomog³a: 1 raz Wiek: 10 Do³±czy³a: 02 Sie 2007 Posty: 588 Sk±d: (Estepona)
Wys³any: Wto Lip 15, 2008 11:53
Wystarczy szczere 'kocham'. A reszta-nie potrzeba s³ów tylko czynów
_________________ "...Trzeba ¿yæ na prawdê, ¿eby oszukaæ czas.
Trzeba ¿yæ najpiêkniej-¿yje siê tylko raz.
Trzeba ¿yæ w zachwycie-marzyæ, kochaæ i ¶niæ.
Trzeba czas oszukaæ, ¿eby na prawdê ¿yæ..."
Wys³any: Wto Lip 15, 2008 13:34
Hipokryta napisa³/a:
Olka napisa³/a:
Przyznam szczerze, ¿e niez³e ;3
dziêki dziêki... xD
kochanie napisa³/a:
'kocham Ciê'-to chyba najpiêkniejsze s³owa pod s³oñcem.S³yszê je codziennie...
mi by siê znudzi³o jakby mi to codziennie po sto razy powtarza³, wystarczy jak powie raz na powa¿nie, wtedy czuje siê prawdziw± warto¶æ tych s³ów
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .