forum m³odzie¿owe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   U¿ytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Co chcialybyscie us³yszec od ch³opaka :)
Autor Wiadomo¶æ
stelline 
Amator
pretty in pain

Pomog³a: 11 razy
Do³±czy³a: 14 Lip 2008
Wys³any: Wto Lip 15, 2008 13:49   

Us³ysza³am ju¿ chyba wszystkie s³owa, które chcia³am.
Tysi±ce s³ów o piêknych oczach, 'ci±gle czujê Ciê obok', 'nikt nie u¶miecha siê tak, jak Ty...usmiechaj siê, bo bêdziesz zawsze...nigdy tego nie zmienisz...', 'dziêkujê Ci za to, ¿e jeste¶. Jeste¶ taka ciep³a...dobra', 'Bo widzisz, dziewczyno, która za du¿o sobie wkrêca...w Tobie jest co¶ nieuchwytnego. Specyficzny rodzaj uroku. Co¶ delikatnego i p³ochliwego. Co¶...cennego' ... nie bêdê cytowa³a ca³ej swojej skrzynki wiadomo¶ci zapisanych ani cytowa³a mego Kochanego za du¿o...chcia³am podaæ przyk³ady.
Tak, jestem beznadziejnie sentymentalna i romantyczna.
Ale mimo tego wiem, ¿e czasem milczenie znaczy wiêcej niz wiele s³ów. Niema blisko¶æ. Ah. Kto¶ mnie tego nauczy³...
Marzê ju¿ tylko o jednym zdaniu, za parê lat, od tego mê¿czyzny, z którym jestem aktualnie:
'Wyjdziesz za mnie?' .
Ckliwe i beznadziejne, bo w ¿yciu ró¿nie byæ mo¿e. Poczekam, zobaczê...

casablanca 
Moderator
Zniewolone zmys³y.

Pomog³a: 8 razy
Do³±czy³a: 04 Kwi 2007
Sk±d: TM
Wys³any: Wto Lip 15, 2008 13:52   

stelline napisa³/a:
'w Tobie jest co¶ nieuchwytnego. Specyficzny rodzaj uroku. Co¶ delikatnego i p³ochliwego. Co¶...cennego'

to jest piêkne.
Wszystko co dobre jest albo tucz±ce, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.

Go¶æ Mam co¶ dla Ciebie! Klik!

stelline 
Amator
pretty in pain

Wys³any: Wto Lip 15, 2008 16:56   

casablanca napisa³/a:
stelline napisa³/a:
'w Tobie jest co¶ nieuchwytnego. Specyficzny rodzaj uroku. Co¶ delikatnego i p³ochliwego. Co¶...cennego'

to jest piêkne.

Oj tak. S³owa tego cz³owieka s± piêkne. I ka¿de z nich zachowam na zawsze w sercu.
Ah w³a¶nie tak, ckliwie i beznadziejnie.

'Twoje oczy s± piêkne, a Twoje serce pe³ne mi³o¶ci. Zas³ugujesz na wszystko, co najlepsze. Ja...nie jestem najlepszy. Ale...nie mam wiêcej' . . .

Szehe 
Moderator
Bomba czu³a na dotyk

Pomog³a: 10 razy
Do³±czy³a: 06 Kwi 2007
Wys³any: Sro Lip 16, 2008 18:35   

Mam to szczê¶cie ze jestem z cz³owiekiem niby o umy¶le ¶cis³ym ale jak go czasem najdzie to zapiera mi dech. Nie mam jakich¶ zachcianek, typu "chcê us³yszeæ.." on zawsze trafia i zawsze jest bardzo szczery.
I to jest chyba najwa¿niejsze, ¿eby wyznanie nie wiem jakie banalne by³o (a wyznania mi³o¶ci sa zazwyczaj banalne) to wypowiedziane szczerze ma w sobie co¶ piêknego.
Dziêkujê Panie ¿e mieszcze siê w szeregu.
Za ¶redni wzrost, letnie cia³o
Lecz czemu dumy po¿a³owa³e¶ Panie.
Kolana piek± od klêkania...

HEY

stelline 
Amator
pretty in pain

Wys³any: Czw Lip 17, 2008 15:04   

¦wietnie to wszystko ujê³a¶.
Czasem jak s³ucham mojego Kochanego, to nawet bym sobie sama takich s³ów nie wymy¶li³a , co dopiero ¿yczyc sobie ,¿e us³yszê kiedykolwiek...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Konta bankowe Zak³ady bukmacherskie
Forum dla nastolatków. Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum m³odzie¿owe - Template FiSubIce v 0.5 modified by Nasedo
Mapa strony
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .
Winny katalog stron - Z³oto - us³ugi budowlane - Typy Ekspertow - ¦mieszne Filmiki - Krynica Morska - Us³ugi transportowe - szkolenia - Favicon za darmo? - Reklamy ¶wietlne - STS - agencja reklamowa - Prace dyplomowe - Podatki stawki - konkurs 2008
statystyka