Pomog³a: 12 razy Wiek: 13 Do³±czy³a: 02 Pa¼ 2006 Posty: 4307 Sk±d: z pla¿y w Sopocie...
Wys³any: Sro Mar 12, 2008 10:43
"Jak a Ty jeste¶ bajecznie blada" !
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdê ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A je¶li pewnego dnia bêdê musia³ odej¶æ? - spyta³ Krzy¶ ¶ciskaj±c Misiowi ³apkê - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewni³ go Puchatek - posiedzê tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy siê kogo¶ kocha to ten kto¶ nigdy nie znika tylko siedzi gdzie¶ i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szko³y. na szczê¶cie przerwa bo¿onarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
No ja te¿ bym tak chcia³a! Albo lepiej "masz skórê jak mleko".. Tak, zawsze o tym marzy³am.
A zreszt± pamiêtam ¿e najdziwniejszy komplement jaki dosta³am od mojego ch³opaka brzmia³ "masz piêkne plecki", dosyæ oryginalnie to zabrzmia³o i do dzi¶ mam mi³e wspomnienie
_________________ Dziekuje Panie ¿e mieszczê siê w standardzie,
¿e nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi da³e¶ marn± mysi± wiarê. Przeczuwam klêske ju¿ na wstêpie...
Dziêkujê Panie ¿e mieszcze siê w szeregu.
Za ¶redni wzrost, letnie cia³o
Lecz czemu dumy po¿a³owa³e¶ Panie.
Kolana piek± od klêkania... HEY
Pomog³a: 12 razy Wiek: 13 Do³±czy³a: 02 Pa¼ 2006 Posty: 4307 Sk±d: z pla¿y w Sopocie...
Wys³any: Sro Mar 12, 2008 10:56
u mnie to najtrafniejszy byl "Agu¶ , jakie Ty masz piêkne niebieskie oczy".
a trzeba zaznaczyæ, ¿e co jak co,ale moje oczy niebieskie na pewno nie s±.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdê ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A je¶li pewnego dnia bêdê musia³ odej¶æ? - spyta³ Krzy¶ ¶ciskaj±c Misiowi ³apkê - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewni³ go Puchatek - posiedzê tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy siê kogo¶ kocha to ten kto¶ nigdy nie znika tylko siedzi gdzie¶ i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szko³y. na szczê¶cie przerwa bo¿onarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomog³a: 17 razy Wiek: 18 Do³±czy³a: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Sk±d: Marchewkowe pole ^^
Wys³any: Sro Mar 12, 2008 16:05
LadyInsane napisa³/a:
W moim przypadku chlopak chcial byc romantyczny i powiedzial tonem recytujacym
nie lubie takich romantycznych komplementów.. jak dla mnie s± przes³odzone i dosyæ nieudane..
Co chcia³abym us³yszeæ? hm... to chyba pytanie co on chcia³by us³yszeæ ode mnie.. bo zazwyczaj co chcê to prêdzej czy pó¼niej us³yszê..
_________________ ~~ Zanim w popió³ siê zmieniê
Chcê byæ wielkim p³omieniem
Chcê siê wzbiæ ponad ¶wiat
Hen, do gwiazd
Ogrzaæ niebo marzeniem~~
uwielbiasz offtopowac? co wchodze do jakiegos tematu to widze Twoje bezsensowne posty. W kazdym temacie musisz poczatkowac chaos i burdel? nie masz nic ciekawego do dodania to nie pisz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .