Kiedyś uważałam, że golenie się facetów jest niemęskie, jednak teraz sądzę, że pod pachami powinni to robić, natomiast w okolicach intymnych to jak już im się podoba, chociaż nie powinni tam zapuszczać dżungli, mogą co nieco podcinać sobie
Ja uważam, że każdy mężczyzna powinien pozbywać się sierści na klatce piersiowej. Te kudły wyglądają ochydnie. Lepij mieć ładną klatę bez kłaczków. Jeśli chodzi o miejsca intymnie, to najlepij zapytać swojej dziewczyny jak ona woli. Niektóre wolą kłaczki, inne wolą, żeby ich nie było.
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 20:50
Davsia napisał/a:
Kiedyś uważałam, że golenie się facetów jest niemęskie, jednak teraz sądzę, że pod pachami powinni to robić, natomiast w okolicach intymnych to jak już im się podoba, chociaż nie powinni tam zapuszczać dżungli, mogą co nieco podcinać sobie
Mam ten sam problem nie wiem czy sie golic w okolicach intymnych ;] pachy wporzo do to dla higieny ale juz okolice "męskości"... pamietam jak sie cieszylem jak mi pierwsze wlosy rosly... wg. mnie bylem prawdziwym facetem ;] teraz wydaje mi sie to śmieszne... ale teraz nie wiem czy sie ogolic i jak... jakis wzorek, sama długośc, albo totalnie na zero..
no .. kobiety tez kuje
na 0 najlepiej ..zwlaszcze kiedy jestes z "ta" kobieta pierwszy raz w lozku ..
wiesz zeby pierwszy raz byl miło zapamietany .. pozniej to juz bardziej na luzie.
ale ogolnie wole jak chlopak jest ogolony w miejscu intymnym.
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 150 Skąd: z daleka;]
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 18:05
Jakby facet byl ogolony tam na 0 to bym miala wrazenie, ze ide do lozka z dzieckiem Oczywiscie musi podcinac zeby nie bylo buszu, ale bez przesady... A na klacie mi sie wloski podobaja
_________________ "Kochaj żeby żyć i żyj żeby kochać"