PACHwiny? to warkocze nie szorują Cię w nogawkach?
_________________ 'To się będę śmiał, gdy nie zdążą ze zniszczeniem świata przed jego końcem'
'Cały świat gra komedię.'
'Daj mi właściwe słowo i odpowiedni akcent, a poruszę świat.'
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 253 Skąd: Radom/Łódź
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 16:00
Ja, jako że do niedawna goliłem się brzytwą, nawet wolę nie mysleć, co by było, jakby mi się reką "tam" obsunęła Tak całkowicie golić to raczej nie za bardzo, ale przycinać - czemu nie.
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 136 Skąd: Pillandia
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 08:10
Hmm ... ja osobiście nie mam temu nic przeciwko. Sam osobiście golę miejsca intymne, golę się również pod pachami. Powód? Higiena, wygoda ... dlaczego to robię? Nie dla swojej kobiety, choć sama nie ukrywa, że jej to odpowiada, ale dlatego że mi tak jest wygodniej i komfortowo. Poza tym gram w siatkówkę, więc dzięki temu też mniej się pocę
_________________ Białe serce? Versace? Dolce&Gabbana?Ying Yang? Smile? Czemu nie, bylebym czuł się lepiej, niż zwykle, bylebym poczuł to, co we mnie skryte jest Balet do rana i szarpiący mną bass, o tak!
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 10:50
Sweet_Berry napisał/a:
Znaczy sie to jest tak: Nie lubię facetów z owłosnionymi klatami ale nogi mogą być. Chyba już wole żeby golili sobie kalaty niz wyglądali jak orangutan, ale nóg pod żadnym pozorem
ale tu chodzi o miejsca intymne. Ja się również wypowiem. Jak uważa. Nie powiem, higieniczniej jest bez owłosienia, ale nikogo nie zmuszam ani nie odradzam.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Ja też przycinam włosty tu i ówdzie ale za nic w świecie nie zgolę dżungli na nogach chociaż dziewczyny i inni chłopacy do tych włosów się czepiają
Nie jestem gejem że mam być łysy jak delfin
_________________ Tylko frajerzy grożą innym, normalni ludzie ostrzegają
Dziwni jestescie... Nie zyjemy juz w sredniowieczu i czas zaczac o siebie dbac ! Ja osobiscie gole wlosy przy penisie co 2 dni wiec ciagle mam gladziutko, wspolczuje wszystkim dziewczynom ktore muszą robic loda takiemu "wlochaczowi"... bleee
wspolczuje wszystkim dziewczynom ktore muszą robic loda takiemu "wlochaczowi"
Najpierw wypadałoby zapytać, które dziewczyny to robią.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!