Yyyy.... to ja lapie chlopakow za tylki ;D Bo... takie fajne saaaa ;D
A mnie za tylek lapie ( a raczej mietosi xDD ) tylko moja wariatka ;D Bo.... laskotki mam na dupce ;D aaa... i ja tez za poslady lapie... a tak o ... z nudow xD
Heh, po prostu prostu chca zwrocic na siebie uwage, nie ma w tym chyba wielkiej logiki. Dzisiaj od mojej kumpeli z klasy uslyszalem zabojczy tekst. Jezdzilem reka po jej nogach i okolicach, a ona "Ej wez mnie pomiziaj, bo tak mi dobrze"^^
Facetów podniecają dziewczyny, no i jeszcze dziewczyny i nie można zapomnieć o dziewczynach... A jeżeli chodzi o łapanie... Niby nie wolno ... Ale... Żyje się raz! Dziewczyny tego się nie da wytłumaczyć... TO trzeba poczuć
_________________ "Życie jest proste... Podejmuj decyzje... I nie oglądaj się za siebie"
Co za id*oci... Łapanie za dupę i cycki dziewczyn, to takie gówniarskie, końskie zaloty. Zresztą za co tu łapać. Takie akcje rozgrywają sie tylko w środowisku 13 - 15 latków, potem jakoś z tego wyrastają, chodź nie zawsze... Jasne jeżeli chcecie to se łapcie, w końcu wszyscy mamy jakieś fetysze. W każdym bądź razie dla mnie to żadna zabawa ( no tylko podczas ujeżdżania krowy "łatki" w lateksowym stroju ). Każdego faceta hetero podniecają kobiety, rock 'n roll "and drugs"
ostatnio moj kumpel lapal mnie za piersi oraz pupe. nie dawalam mu sie, ale on swierdzil ze nie ,,walil sobie konia,, przez 3 dni i nie moze sie powstrzymac.:) to debile jednym slowem mowiac:) DZIEWCZYNY POWNNT SIE NIE DAWAC LAPAC. BO CHLOPCY SIE PRZYZWCZAJA, A POTEM BEDA TRAKTOWALI DZIEWCZYNE JAK MASKOTKE. hmmmm...chyba to wszystko:)
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Milcz, Pszczoło. :] To jest świńskie i chamskie. :] Nigdy mnie to nie ciągnęło. Nigdy tego nie robiłem.
Xetasi napisał/a:
acetów podniecają dziewczyny, no i jeszcze dziewczyny i nie można zapomnieć o dziewczynach... A jeżeli chodzi o łapanie... Niby nie wolno ... Ale... Żyje się raz! Dziewczyny tego się nie da wytłumaczyć... TO trzeba poczuć
Haa, żeś pojechał... Żyje się raz... Chciałbyś, żeby w kościele stare babki łapały Cię za penisa? One i tak niedługo umrą, a muszą mieć coś z życia...
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.