Nie podrywam chłopaków, najwyżej się uśmiecham. To chłopak powinien zabiegać o dziewczynę. . Dziewczyna może tylko delikatnie zachęcać, np takim uśmiechem, czy zalotnym spojrzeniem.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomogła: 7 razy Wiek: 15 Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 338 Skąd: z dziury . o!
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 11:49
Nie podrywam chłopaków. Po pierwsze znalazłam już swoją drugą połówkę, po drugie to chłopcy zabiegają o względy dziewczyn.
_________________ Moje oczy są oczami wariata,
kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Kochać...
W tym słowie jest kolor nieba,
ale także rdzawy pył gorzkich dni.
Powiedz mu, że dajesz po 30 minutach - każdy na to poleci.
Cytat:
Nie podrywam chłopaków. Po pierwsze znalazłam już swoją drugą połówkę, po drugie to chłopcy zabiegają o względy dziewczyn.
To się nazywa je...... programowanie społeczne.
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!
właśnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chodze nie żeby było !!!!!!!!!!!!!!! śmierć im!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omg wystarczy jeden "!"
_________________ Masz problem/kłopot ?
Jeżeli chcesz mogę ci w tym pomóc, napisz tylko
na priv swój problem oraz numer gg (ewentualnie jeżeli nie chcesz możesz poprosić o pomoc przez priv)
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 22 Sie 2008 Posty: 273
Wysłany: Pon Lis 10, 2008 13:14
1)Po pierwsze zapach pobudza zmysły faceta. Zawsze staram się ładnie i uwodząco pachnieć. (ale to moja opinia)
2)Tapety nigdy nie zawiele.
3)Bez przesady z seksi wyglądem. [Takim gdzie wiele widać] Choć to może i działa na facetów, ale raczej nie na serce, tylko spodnie.
4)Ładnie się uśmiechać i być sobą...
_________________ Pozdrawiam Cię Gość !
Tak właśnie Ciebie Gość !
A dlaczego? A tak bez powodu.