Wysłany: Sro Lis 08, 2006 15:08 Cos dla dziewczyn- czyli sposoby na podryw chlopaka
co zrobic aby byc atrakcyjna dla faceta??? mamy teraz takich chlopakow ze dla nich to tylko chodzenie tak aby bylo!!! nic pocalowac niec przytulic!!! zadnych romantykow!!! co wy robicie aby poderwac faceta???? piszcie fajne komentarze!!!
JA gdy chce poderwac chlopaka to staram sie byc jak najblizej jego, kumplowac sie z jego przyjaciolmi itp. a wasze sposoby????????? piscie!!!!!!!!!!! pozdrowionka:-) buzka
Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lis 2006 Posty: 66 Skąd: z innej bajki.
Wysłany: Sro Lis 08, 2006 15:12
Ja się do niego specyficznie uśmiecham, albo mówię mu wprost, że jest fajniejszy, niż fajny. Miłosne zaloty, tzn. podryw, puszczanie oczek itp. - to nie dla Stokroty. *^^*
_________________ ale kiedy mówisz do mnie słońce
traktuję to co nieco opacznie
ty jesteś jednym a ja drugim końcem
daleko nam do siebie strasznie.
Ja tez wole pozostac sobą !! Ale takie zaloty jak puszczanie oczek czy rozmawienie z nim bradziej tak... no wiesz :pp
_________________ Zapomnisz, że kiedyś istniałam...
Że byłam że z Tobą się śmiałam...
Odeszłam, choć odejść nie chciałam...
Odeszłam, choć Cię kochałam!
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 15:26
paszczurka, ale bez przesady.. Nerwowy chichot z byle czego
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Gru 10, 2006 15:08
Carla napisał/a:
w ogóle nie podrywam.. zawsze sam sie jakis napatoczy
Dokładnie. Ja nigdy nie podrywałam nikogo. Jakoś samo tak z siebie wychodzi, że się robi milusio
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.