Wysłany: Sro Sty 09, 2008 00:56 Czy to jest normalne
Mam 14 lat i niemam spermy boje sie tego przyznac bo boje sie ze zostane wysmiany przez kolegow a rodzice potraktuja mnie w typie dziecko masz jeszcze czas!
Wiec mam pytanie czy w tym wieku zdarza sie ze nie ktorzy chlopcy nie maja spermy!!!!!
prosze o odpowiedz!
Bardzo sie tym przejmuje!
Chce rowniez powiedziec
ze nie jestem zbytnio wysoki.
bo mam zaledwie 162cm
za gruby tez nie jestem wprost chudy wze ponad 44kg.
A po co ci sperma ?? Każdy dojrzewa w inny sposób. Daj sobie jeszcze czas... albo idź do lekarz..:) Tylko o tym muszą wiedzieć rodzice A jak nie będziesz mieć spermy jak bedziesz miał 18 ( chociaż to nie jest jakaś ustalona granica ) to już trzeba sie na bezpłodność leczyć... A tak przyokazji tyle jest problemów na świecie , a ty w wieku 14 lat boisz sie o wacka ...
_________________ Ojczyznę kocha się nie dlatego, że wielka, ale dlatego, że własna.
ja Ci własnie proponuję żebyś pogadał o tym z ojcem... a nóż może się okazać, że on też w tym wieku jeszcze nie miał. Może to być spowodowane np: genami.?
Ubolewam nad edukacją. Nie wiem, czy to wina systemu nauczania, czy dzieci naprawdę są TAKIE TĘPE. W szkole nie uczyli o dojrzewaniu? Radzę powtórzyć materiał, bo ja już go miałem w 1-szej klasie gimnazjum.
_________________ Stand and fight
Live by your heart
Always one more try
Im not afraid to die
Stand and fight
Say what you feel
Born with a heart of steel