Budziol, tak, do wyładowania napięcia seksualnego.
Nie masturbuj się, błagam.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 13:03
Masturbacji towarzyszą różne wyobrażenia seksualne... To z pewnością przyjemny stan, ale może to się stać dla was problemem, bo można się od tego uzależnić...
O wiele bardziej "smakuje" przyjemność z partnerką, a największy problem nastolatków to zbyt młody wiek, chociaż i w tym wieku takie zabawy niekiedy się zdarzają
Ludzie jak patrze na wasze posty to mam drgawki ze śmiechu, no to tak słowem wstępu.
Teraz wam wujo napisze wszystko co powinniście wiedzieć.
Mutacja:
- objawia się nagła chrypką,
- ma się ją między 12 a 21 rokiem życia
- u jednych jest większa u drugich większa
- podczas jej przechodzenia jeśli chrypka ustąpi głos może brzmieć jak śpiew kastrata ale to minie.
Owłosienie -
Dojrzewa między 10 - 21 rokiem życia
Zwykle zaczyna się od dołu łydki>uda>ścieżka miłości
Na udach występuje po stronie wewnętrznej zwykle
Włosy pierw są jasne z wiekiem ciemnieją.
Jeśli będziecie je golić będą rosły szybciej.
Penis-
Najbardziej rośnie między 13 a 21 rokiem życia, występuje wtedy skok.
W wieku mnw. 14 lat w wyniku fizycznej potrzeby następuje skok o kilka centymetrów nawet.
Jeśli podejrzewasz że z twoim małym coś jest nie halo - www.stulejka.com
Masturbacja
- Jest to sposób symulacji stosunku płciowego
- Stosuje się to jako formę relaxu.
- Na początku nie ma spermy w wieku jakiś 12 lat pojawia się w małych ilościach potem jest jej coraz więcej.
Pierw jest w miarę przezroczysta a następnie jest biała.
_________________ Carpe Diem!
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli"
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
ja bym prosil o rade
mam 15lat i niemialem jeszcze mutacji... masturbowac sie masturbuje sperma kolor bialy oslosienie w poblizu narzadow plciowych jest broda jest pod pacha tez
i tu mam problem chodzi o wacka ;/
powiem wprost mam wacka jak 10 latek
np. normalnie wacek jest ciemniejszy a u mnie nie.Jest takiego samego koloru co moja karnacja czyli bialy jak sciana i normalnie jeszcze jest o wiele grubszy a u mnie wyglada to jak kciuk doroslego mezczyzny
wlosy obok penisa pojawily sie z 2 lata temu
pod pacha z pol roku temu
broda 1rok temu
mam isc z tym problem do lekarza?
Ja słyszałam, że jeśli ktoś się masturbuje raz na miesiąc, dwa razy.. to jeszcze nic złego. Ale jeśli to się ogranicza do : raz na tydzień.. a nawet raz, dwa razy na dzień, to to już jest uzależnienie.
Masturbacja to sposób na odreagowanie... na zmniejszenie napięcia. Ale chyba lepiej jest zacząć uprawiać jakiś sport. Pograć w piłkę..
Nadmierna masturbacja może doprowadzić do tego, że w przyszłości kobieta moze cię juz nie zadawalać.
I jak to nasza pani od WDŻWR mówi:
jeśli w przyszłości będziesz się zadawalał sam masturbacją to możesz swojej ręce założyć welon i pójść z nią do ślubu.
_________________ "Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki..."
Koko czy ty jesteś ślepy wyjaśniłem to dokładnie w poście poprzedzającym twoje pytanie.
" Nie przepuszczę żadnej chwili gdyż żyję na kreskę, w każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę"
ja bym prosil o rade
mam 15lat i nie mialem jeszcze mutacji... masturbowac sie masturbuje sperma kolor bialy oslosienie w poblizu narzadow plciowych, jest broda jest pod pacha tez
i tu mam problem chodzi o wacka ;/
powiem wprost mam wacka jak 10 latek
np. normalnie wacek jest ciemniejszy a u mnie nie.Jest takiego samego koloru co moja karnacja czyli bialy jak sciana i normalnie jeszcze jest o wiele grubszy a u mnie wyglada to jak kciuk doroslego mezczyzny
wlosy obok penisa pojawily sie z 2 lata temu
pod pacha z pol roku temu
broda 1rok temu
mam isc z tym problem do lekarza?
A więc to białe, to
a)
pozostałości po spermie
b)
prosaki (http://nastolatkowie.com.pl/topics14/prosaki-vt13030.htm#362651)
To że masz małego to, nic nie znaczy, mówiłem że będziesz miał jeszcze skok.