forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziwny problem z pierwszym razem
Autor Wiadomość
Rashq
Nowicjusz

Wysłany: Sob Lip 05, 2008 11:13   

Wizzard napisał/a:
A póki co możesz sobie znaleźć jakąś dziewczynę której imię kończy się na .jpg

Ahh te żarty wizzarda .. no ale w pewnym sensie ma rację, bo jeżeli nic nie widzisz poza komputerem to możesz sobie fotke.pl przeglądać najwyżej, człowieku dużo jest dziewczyn wystarczy poszukać. ale tobie się nie chce albo w ogóle cię nie obchodzą,

rozkołysz świat 
Uzależniony
żonka Coelho :*

Pomogła: 17 razy
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 12:10   

Nethalis napisał/a:
Mam prawie 18 lat, spokojnie sobie żyłem, bardzo dużo czasu spędzałem na komputerze. Od czasu do czasu, widywałem się z jakimś kumplem.

Omg..co XXI wiek robi z ludźmi..
Nethalis napisał/a:
Gdy się o tym dowiedziałem, prawie szczęka mi opadła. Nie wiedziałem, że w tak niskim wieku, już się to robi.

Ty żyjesz chyba w swoim,'wirtualnym' świecie :]
Cytat:
Gdy powiedziałem koledze, że nim jestem, to się śmiał, więc boje się mówić komuś jeszcze, a ja nie chcę kłamać - to nie pasuje do mni

W tym wieku wielu chłopców heh nie jest już prawiczkami..szczególnie Ci którzy są tzw cwaniaczkami uważającymi się za łamaczy kobiecych serc.. lub Ci którzy od jakiegoś czasu są w stałym związku :] Ale to że masz 18 lat i jestes prawiczkiem to nic złego,choć ja wolę tych 'bardziej doświadczonych'.Może zacznij rozglądać za dziewczynami a zobaczysz że życie nie kręci się tylko w okół monitora i potrafi być naprawde piękne ;) Jesteś młody,poznawaj uroki życia,bierz z niego co najlepsze,bo zanim się obejrzysz będziesz już starym gburowatym kawalerem :]
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~

Hush 
Początkujący

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 14:49   

Mam wrażenie, że jesteś słaby psychicznie.
Albo co namniej mało pewny siebie.
Chcesz ulegać presji otoczenia? Więc kłam.

Ja tam nie widze nic złego w tym, że jesteś prawiczkiem.

---

[*]

Nethalis
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lip 07, 2008 18:26   

wredna_suka napisał/a:

A to Ty musisz ze wszystkimi o tym rozmawiać?

Zapytał więc odpowiedziałem :-)

wredna_suka napisał/a:
Nakładanie możesz ćwiczyć już, teraz, w tym momencie.
Jak pęknie to będzie płacz i panika.

Dzięki, raczej jeszcze nie chcę się na to przygotowywać :-)
Jeszcze chcę się nacieszyć tą masą czasu dla siebie :P

Wizzard napisał/a:

A póki co możesz sobie znaleźć jakąś dziewczynę której imię kończy się na .jpg

Dokładnie :-) Albo na .avi .wmv .dvd :D :D :D

Rashq napisał/a:
ale tobie się nie chce albo w ogóle cię nie obchodzą,

Musze się przyznać że tak, obecnie mam inne zainteresowania takie jak informatyka, lubię grać w różne gry rpg, udzielać się na forum komórek serii SE. Ogólnie gdybym miał dziewczynę, nie mógłbym już tego robić, znaczy o wiele mniej czasu bym miał na to.

rozkołysz świat napisał/a:
Jesteś młody,poznawaj uroki życia,bierz z niego co najlepsze,

No to mam przecież kumpli, itp, nie mogę powiedzieć że cały czas siedzę w domu, chodzę na dwór czasem, gdzieś do kumpla pójdę więc korzystam.

Hush napisał/a:
Chcesz ulegać presji otoczenia? Więc kłam.

Nie będę kłamał, chyba że ktoś mnie zmusi fizycznie do tego :P
Rashq napisał/a:
dużo jest dziewczyn wystarczy poszukać.

Rashq napisał/a:
dużo jest dziewczyn wystarczy poszukać.

Dokładnie. Jest ich tak dużo że masakra. I teraz, z takiego dajmy na to tłumu dziewczyn, w jaki sposób mam trafić, na taką którą bym pokochał? (MUSI SIĘ INTERESOWAĆ INFORMATYKĄ, BYĆ BARDZO PODOBNA DO MNIE)
Bo po co mam kochać kogoś na SIŁĘ? Jak już mam, to chcę kogoś podobnego do mnie, tylko z taką dziewczyną by mi było ok :-)

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Pon Lip 07, 2008 19:21   

Nethalis napisał/a:

Musze się przyznać że tak, obecnie mam inne zainteresowania takie jak informatyka, lubię grać w różne gry rpg, udzielać się na forum komórek serii SE.

Pewnie przecież wirtualny świat jest o wiele lepszy od realnego!

Rashq
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:54   

Może jeszcze niech napisze grę MMORPG ?, bo widzę żeby dziewczyna wpadła ci w oko musi znać C++ Pascal Mysql, człowieku daruj sobie, dziennie poświęcaj np 5h na kompa czyli od 9 do 14 i od 14 do 18 przebywaj z dziewczyną ...

Nethalis
Nowicjusz

Wysłany: Wto Lip 08, 2008 06:40   

Rashq napisał/a:
Może jeszcze niech napisze grę MMORPG ?, bo widzę żeby dziewczyna wpadła ci w oko musi znać C++ Pascal Mysql, człowieku daruj sobie, dziennie poświęcaj np 5h na kompa czyli od 9 do 14 i od 14 do 18 przebywaj z dziewczyną ...

No tak, czemu by nie?
Tak, koniecznie MMORPG, czyli rekreacyjnie Tibia, Mu Online, lubię też strategiczne, Plemiona, Travian, Ogame itp.
Musi się interesować informatyką koniecznie, bo inaczej nie będę miał z nią o czym rozmawiać.
Np teraz na gg rozmawiam z 20 letnią dziewczyna, umie programować w pascalu, tworzy proste programy. Lubi również grać w gry, takie jak plemiona itp. Lubi Rpg.
Jest bardzo podobna do mnie, Trenuje Kix Boxing.
Ona w sumie też nigdy tego jeszcze nie robiła, i tylko raz się całowała, również się zdziwiła jak jej powiedziałem że 18-nastolatki już to robią regularnie :-)

My raczej jesteśmy z tej półki, co czekają do ślubu :PP

tombrady91 
Początkujący
Patriot

Wysłany: Wto Sie 26, 2008 22:10   

Jak masz kogoś na oku to w sumie jest jeszcze ok i jak to się dobrze potoczy to będziesz rozprawiczkowany na dobre :D
Aha bym zapomniał. Prawdziwy sex odbywa się w tzw. realu, i niewiele ma wspólnego z MMORPG albo C++ tym niemiej myślę że dasz sobie radę :D

malaczarna17 
Początkujący

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 11:50   

a może jesteś innej orientacji??? skoro w tym wieku nie interesują Cię dziewczyny, seks itp. coś jest nie tak. :olaboga:

WładcaCiemności 
Znawca
Mr Goszki Rzal

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 12:15   

Tylko znajdź sobie dziewczynę, co będzie uzupełniać cię swoją klasą postaci - np. jak jesteś wojem, to czarodziejkę lub kapłankę ;gs

casablanca 
Moderator
Zniewolone zmysły.

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 13:33   

To, że nie współżyłeś nie jest ani dziwne ani wstydliwe.
Ja na Twoim miejscu bardziej niepokoiłabym się tym, że nie interesują Cię w ogóle dziewczyny i kontakty z nimi...
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl.

Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!

Lady_Hate 
Maniak
Czarnobiała.

Pomogła: 17 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 15:38   

To że ktoś skończył 18 lat nie znaczy , że jest gotowy do seksu.
Po pierwsze, nic na siłę.
Po drugie, piszesz, że nie masz dziewczyny.
To po co Ci myśli o rozpoczęciu współżycia?
Chyba, że zamierzasz wdać się w przygodny romans ;] .

W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji.
Wolę być czarnobiała.

marcolee 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 11:48   

Bycie w związku to coś wspaniałego !!! Co do sexu, to jest to nic takiego. Pierwszy raz będziesz się stresować, pózniej pójdzie jak po maśle. Tylko uważaj, żeby się włos do środka nie dostał !!! ha ha ha !

Pozdrawiam

http://ksiega-umarlych.pl/

Hipokryta 
Początkujący
Tetrahydrokannabinol

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 12:57   

Lady_Hate napisał/a:
To że ktoś skończył 18 lat nie znaczy , że jest gotowy do seksu.
Po pierwsze, nic na siłę.
Po drugie, piszesz, że nie masz dziewczyny.
To po co Ci myśli o rozpoczęciu współżycia?
Chyba, że zamierzasz wdać się w przygodny romans ;] .

Bo on chce być takim kr3jz0l3|\/| jak jego znajomi i mieć to za sobą..

Stary, jak jesteś nieprzygotowany to po co myślisz o seksie.Możesz przebić jej błonę tamponem i wydziedziczysz dziewczynę, a na seks przyjdzie czas........
lecz widać można żyć bez powietrza!

• Maria Pawlikowska-Jasnorzewska

Nanka 
Nowicjusz
Only hope...

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 15:41   

Nethalis napisał/a:
Miałem tylko raz dziewczynę, na trzy tygodnie, bo potem stwierdziłem, że nie opłaca mi się szukać miłości tak szybko (to było gdy miałem 17 lat).

mam podobny pogląd, nie ma co szukać miłości, jak się kogoś nie kocha to nie ma po co z tym kimś być... a Ty się nie przejmuj, znam mnóstwo chłopaków którzy są starsi od Ciebie i jeszcze nie uprawiali seksu, a jeśli Ci tak zależy żeby się rozprawiczyć to zarwij jakaś laskę na imprezie i ją przeleć, może Ci się zrobi od tego lżej na sercu... :jezor: :jezor: :jezor:

Odpowiedz do tematu