Wysłany: Wto Lip 15, 2008 11:50
meszczyzn...są delikatniejsi;]
_________________ Nieodłączna siostra Miłości
Zwykle unika Szczerości
Przyjaźni się z Nienawiścią
Nieraz poznałam już Ją
Popularna wśród ludzkiej rasy
Przetrwała przez długie czasy
Zrodziła się w Kainie
Teraz w mych żyłach płynie
Pomogła: 11 razy Wiek: 16 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 1093 Skąd: Pojezierze Wlkp
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 12:14
Jeszcze nie byłam, ale mam zamiar wybrać się do mężczyzny.
_________________ 'Jeżeli myślisz , że jesteś zbyt mały by coś zmienić , spróbuj zasnąć z komarem latającym nad uchem'
Dalajlama
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 12:22
Może nie jestem dziewczyną i pochwy nie posiadam, ale co to za różnica? Płeć się liczy, czy umiejętności w swoim fachu? Rozumiem, że może przy kobiecie czujecie się bardziej komfortowo, ale nie należy na to patrzeć na to, czy to mężczyzna czy kobieta, ale na to że to jest lekarz i chce pomóc.
Może nie jestem dziewczyną i pochwy nie posiadam, ale co to za różnica? Płeć się liczy, czy umiejętności w swoim fachu? Rozumiem, że może przy kobiecie czujecie się bardziej komfortowo, ale nie należy na to patrzeć na to, czy to mężczyzna czy kobieta, ale na to że to jest lekarz i chce pomóc.
ale tu wlasnie chodzi o komfort
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 12:28
Rozumiem was, ale wiecie..Na pewno ginekolog nie będzie się nikomu chwalił, kto przyszedł do jego gabinetu...On chce wam pomóc i nie powinnyście tak do tego podchodzić..Tak samo jest z urologiem.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 12:28
Hipokryta, wiesz, niektore kobietki się wstydzą i takie tam.
Kobiety podobno bardziej brutalne sa
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Dokładnie tutaj Aguś zgadzam się, każdy kogo zapytasz powie to samo, że mężczyzna jest bardziej delikatniejszy niż kobieta, bo kobieta nie ma czucia przy badaniach i robi to o wiele brutalniej niż mężczyzna.
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 941 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 13:32
Aguś napisał/a:
Kobiety podobno bardziej brutalne sa
a to pieronice...
Hipokryta napisał/a:
Rozumiem was, ale wiecie..Na pewno ginekolog nie będzie się nikomu chwalił, kto przyszedł do jego gabinetu...On chce wam pomóc i nie powinnyście tak do tego podchodzić..Tak samo jest z urologiem.
czyżbyś chciał być ginekologiem?;)
Ja osobiście wolałabym iść do kobiety, bo jeden lekarz kiedyś zwrócił się do mnie w sposób zbreźny i to mnie odrzuciło
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 13:44
Ja byłam kiedyś u faceta... najgorsze było to, że był zabawny i uśmiechnięty. Chciał pewnie, żebym się nie stresowała, ale wyszło odwrotnie. Mówiłam sobie później, że następnym razem pójdę do kobiety, ale teraz mi się odwidziało. Mężczyźni są delikatniejsi poza tym z kobietą to jakoś tak dziwnie... bo ona ma to samo
Ja byłam raz i trafiło akurat na mężczyznę. Co prawda dziwne uczucie, ale jakbym miała pójść drugi raz to też chyba na mężczyźnie by stanęło. "Mężczyźni ginekolodzy są delikatniejsi" usłyszałam takie zdanie od mamy i nie mam zamiaru sprawdzać czy jest to prawda.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 14:25
Olka napisał/a:
czyżbyś chciał być ginekologiem?;)
Przejrzałaś mnie..
Może kobieta ginekolog jest zazdrosna ;3, a mężczyzna hmmmm jakby tu powiedzieć '.'