Ja mam takie fajne wyskoki. Gadam, gadam (w ogóle mam zryty g³os, ale podobno dobry do recytacji) i nagle taki skrzek, taki jêk i pisk. W dodatku g³o¶ny, jak cholera.
A ile ¶miechu wtedy ^^
_________________ "Niebo gwia¼dziste nade mn±. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemno¶ci" - Tony Montana.
Mutacja to nic z³ego ja mam 14 lat i g³os jak mój dziadek ( Bass) a moi koledzy jescze "piszcz±" mnie to nie przeszkadza nie wiem jak dziewczynom mo¿e lubi± a mo¿e nie ( qwestia gustu )
Co do mutacji to mam pytanie: czy jak nie ma siê skrzecz±cego g³osu to ¼le lub to znaczy ¿e siê jej nie ma ? Ja osobi¶cie widzê ¿e mam ju¿ grubszy g³os nieco ale pisków nie mia³em ;/. I drugie pytanie: czy to ¼le jak nadal mogê zrobiæ "operê mydlan±" jak u dziewczyny ? Czy ch³opaki po mutacji te¿ tak mog± ?
¯e taki sopran? Eee raczej nie, nawet jak siê postaram to raczej mam niski g³os. A jak chcê za¶piewaæ wy¿ej to po prostu nie wydobywam z siebie ju¿ d¼wiêku;x
can.you.feel.me napisa³/a:
siê bojê ¿e to ¼le ;/
Ro¿ni ludzie, ró¿n± maj± wysoko¶æ d¼wiêku. A ile masz lat? Mo¿e z wiekiem jeszcze Ci siê obni¿y ;] Mi siê obni¿a³ mo¿e tak do 15-16 roku ¿ycia i teraz ju¿ wiele siê nie zmienia;x
Tak BTW. mam prawie identyczny g³os jak mój brat, przez telefon to nawet ciê¿ko odró¿niæ^^
_________________ I hate people. But I love gatherings.
To znaczy np. nie mogê pisn±æ... Ale jak ¶piewam normalnie to ¶piewam ni¿ej. Natomiast gdy chcê zaryczeæ "tym co mam w p³ucach" to jest sopran a nie bas ;/
he .. Fajne pytanie ..:d
Czasami maja taki starsznie piskliwy .. troche smieszny .. szczegolnie jak sie smieja albo spiewaja ..
ale tak ogolnie to mi sie podoaba .. widac ze dojrzewaja ..
chociaz fizycznie .:D bo psychicznie to jakos tak pozno zaczynaja..:D
ch³opki strasznie dlugo sa dziecmi..
_________________ Cause i wanna have a really true LOVE.!!!
Pomog³a: 1 raz Wiek: 18 Do³±czy³a: 03 Maj 2008 Posty: 62 Sk±d: Cieszyn
Wys³any: Nie Maj 04, 2008 12:40
moj byly facet przechodzil mutacje uwielbialam jego glos;) byl taki kochany hehe MmmMM ;p hehe tazkee to fajna sprawa xD bierzesz swoj glos;d i idziesz na podryw hehe powodzenia
Monika ), okres w³a¶ciwej mutacji (czyli w tej co wystêpuj± przeskoki z g³osu dotychczasowego do nowego ni¿szego) mo¿e trwaæ od 2 miesiêcy do 4 lat, jednak najczê¶ciej trwa 2.
Lubiê jak ch³opcy basuj± . Taki z chrypk± g³os jest super. , ale piszcz±cy w ogóle mi siê nie podoba.
_________________ Wszystko co czarnobia³e w cz³owieku jest piêkne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest bia³e.
To czyni go wyj±tkowym. W duszy ka¿dego z nas biel miesza siê z czerni±. Zale¿nie od sytuacji. Wolê byæ czarnobia³a.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .