Do³±czy³a: 29 Pa¼ 2007 Posty: 184 Sk±d: Z daleka:D
Wys³any: Sob Kwi 05, 2008 21:25
Najczesciej podczas mutacji ch³opaki maj± okropne skrzecz±co-chrapliwo-wysokie g³osy. Mówi±c krótko - s± okropne Na szczescie nie wszyscy ch³opcy takie maj±
W moim otoczeniu nie znajduje sie ani jeden ch³opak, który mia³by mutacjê
_________________ Ze mn± mo¿na tylko w dali znikn±æ cicho...
Ksi±¿ki s± jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawaæ,
innych poznajesz,
ale na drugi dzieñ ju¿ o nich nie pamiêtasz,
a z niektórymi warto spêdziæ ka¿dy dzieñ,
ca³e ¿ycie...
Podczas mutacji.. Hmmm.. Ja ju¿ nie pamiêtam jaki to jest.. Dawno nie mia³am z takim do czynienia.. Zw³aszcza ¿e mój ch³opak ma 20 lat
Ale wydaje mi siê, ze by mi to nie przeszkadza³o Przecie¿ mutacja to przej¶ciowe zjawisko...
hmm.
ka¿dy ch³opak ma inny g³os podczas mutacji... ^^
jedno mocniej inni mniej...
ale jako¶... nie sprawia mi to ró¿nicy. xD
no chyba nie powiem kolesi zje¿dzaj bo masz mutacje
cooo¶ ty.
nie przeszkadza mi to.
a czy podoba?
nie wiem. xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
sta³e, niezmienne,
inna by³am a inna bêde...
wszystko powoli koñczy siê,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Czasami maj± g³os 'jakby im s³oñ na gard³o nadepn±³' ale taka niestety natura ;P
Niekiedy jest to troche ¶mieszne, ale my¶lê ¿e nie denerwuj±ce;)
Oni siê z nas nie ¶miej± kiedy mamy napiêcia przedmiesi±czkowe ;P! Wiêc i my uszanujmy to, ¿e raz w ¿yciu maj± g³os jakby pili dobry tydzieñ... hee
_________________ `Nawet striptizerka ma co¶, czego obna¿yæ nie chce i nie mo¿e..`
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .