Mam kilka pytanek do chłopców/młodzieńców/mężczyzn ( każdy sobie niech tam wybierze co woli :E )
1. Kiedy zaczęliście się golić ? Obecnie mam 16 lat i tylko raz się goliłem. Przed komersem. Tata mi zawsze mówi: jak pierwszy raz się ogolisz to później będziesz musiał robić to coraz częściej. Co o tym myślicie?
2. Czy golicie się pod pachami ? Czy uważacie to za konieczne?
3. Czy golicie się w miejscu intymnym ?
4. Mam problem z opaleniem nóg. Nie wiem dlaczego ale ręce to idę raz dwa a nogi blade.. A chodzę w krótkich spodenkach jak tylko idzie
5. Jak dobrze wypaść w pierwszym dniu w liceum:D Bo jest taki problem, że klasa 32 osoby: 8 dziewczyn 24 chłopaków ;/
6. Czy to jest normalne, że w tym wieku pocę się dużo. Fakt 30* za oknem. Idziesz miastem do szkoły z papierkami a na twarzy pot ;/ Oczywiście stosuje dezodorant ( Adidas ).
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 277 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 00:38 Re: Kilka pytanek
1. Bodajże pod koniec drugiej klasy gimnazjum, ale ograniczyło się to do ścięcia tego "zarościku" spod nosa. A Twój tata ma rację.
2. Nie, ale myślę, że gdy zarost pod pachami osiągnie pewien etap, zgolę go.
3. Nie.
4. Więc?
5. Bądź sobą. Chyba, że się siebie wstydzisz, ale wtedy masz już poważny problem ze sobą. A niektórzy mają gorzej, ja nie mam żadnej dziewczyny w klasie.
6. To normalne. Spróbuj antyperspirantu w kulce.
@4 Zapomniałem napisać pytanie czy to jest normalne? czy jestem wyjątkiem. Inni jakoś tego problemu nie mają.
@2 jaki miałeś na myśli etap :E
@1 u mnie to wygląda inaczej :E większy "zarościk" mam na brodzie :E ale w liceum to już będzie pewnie normalka, żeby się golić :E
5. Jak dobrze wypaść w pierwszym dniu w liceum:D Bo jest taki problem, że klasa 32 osoby: 8 dziewczyn 24 chłopaków ;/
Masz problem chcialbym miec taką klase. Ja mam 24 dziewczyny i 8 chlopa
Tylko ze teraz troche mniej bo wiekszość nie przechodzi z klasy do klasy.
Jak wypaść? Normalnie ja rok temu też to przeżywałem. To proste idziesz i stajesz tam gdzie twoja klasa Wszytsko bedziesz mial opisane
grogsson napisał/a:
6. Czy to jest normalne, że w tym wieku pocę się dużo. Fakt 30* za oknem. Idziesz miastem do szkoły z papierkami a na twarzy pot ;/ Oczywiście stosuje dezodorant ( Adidas ).
Tak normalnie. Gorzej niż panienka
[ Dodano: Nie Cze 29, 2008 13:21 ]
Agentka napisał/a:
A ja tylko dałam sugestie, że owszem, ponieważ oglony facet pod pachami wygląda o wiele wadniej i tak estetycznie
A jesli ma koszulke? Hm....? I bedzie mial wlosy pod pachami to bedzie nie estetyczny. Tak?
Pomógł: 10 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 748 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 13:51
grogsson napisał/a:
1. Kiedy zaczęliście się golić ? Obecnie mam 16 lat i tylko raz się goliłem. Przed komersem. Tata mi zawsze mówi: jak pierwszy raz się ogolisz to później będziesz musiał robić to coraz częściej. Co o tym myślicie?
Ja dwa razy ale tak na sucho, Twój tata ma rację, wstrzymaj się z tym aż będziesz miał zarost z prawdziwego zdarzenia byś się mógł golić
grogsson napisał/a:
2. Czy golicie się pod pachami ?
2 razy tylko się goliłem pod pachami i potem że potem swędzą jak włoski odrastają
grogsson napisał/a:
Czy uważacie to za konieczne?
Jedni twierdzą ze to nie męskie a jedni że higieniczne.
grogsson napisał/a:
Czy to jest normalne, że w tym wieku pocę się dużo. Fakt 30* za oknem. Idziesz miastem do szkoły z papierkami a na twarzy pot ;/ Oczywiście stosuje dezodorant ( Adidas ).
Normalne, ja sam się bardzo pocę, używaj antyperspirantu w kulce pod pachy i takiego do psikania na ciało
Lepiej golić się często, niż mieć wąsa takiego nibyzarostu. A co gorsza, dziewiczego -.-
1. Kilka miesięcy temu, Tata ma rację, muszę teraz co jakiś czas się golić.
2. Tak. nie jest to konieczne.
3. Nigdy na zero, jeno nożyczkami podciąć,
4. Idź na solarium
5. Bądź sobą, wystarczy
6. Normalka,
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 59 Skąd: cela nr 43
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 18:58 Re: Kilka pytanek
grogsson napisał/a:
1. Kiedy zaczęliście się golić ?
15 lat... teraz muszę sie co 3-4 dni golić
grogsson napisał/a:
2. Czy golicie się pod pachami ? Czy uważacie to za konieczne?
nie
grogsson napisał/a:
3. Czy golicie się w miejscu intymnym ?
nie
grogsson napisał/a:
nie zachowuj sie jak debil i nie gadaj głupot , a ja będe miał 0 dziewczyn sami chłopacy (tylko że ja do technikum)
grogsson napisał/a: