Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 15:59
Misha napisał/a:
j Nesiu, Nesiu. Ja to przy trailerach jedynki dopiero jestem. Nie mąć mi w główce
Toć przecież ja Ci nie mącę, nawet nie śmiem waćpanowi coś takiego robić w tej loczkowanej główce. Tylko uświadamiam, co byś nieco zorientowany w świecie kina na 'niskim poziomie' był.
Ale tu widzę mały offtopek się zrobił, więc przywołuję Cię moderatorze do porządku
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Hej!
Mm pytanie do autora tematu, co Ci lekarz powiedział, jak sytuacja wygląda obecnie?
I jak widzę w całym temacie tylko 1 osoba w miarę poważnie podeszła do poważnego problemu.
Dakota, wiesz ale takie stwierdzenie, że autor tematu to "zbok" to zachowanie całkowicie nieodpowiedzialne jak na dziewczynę mającą 14 lat...
Mili, nie tak łatwo...
W ogóle to dziwne to dla mnie jest, gdy dziewczyny wypowiadają się w temacie o zbyt szybkim podniecaniu się u faceta.. Do tego tak młode dziewczyny które nawet zbyt dużo nie wiedzą o sobie i swoich reakcjach, a co dopiero o reakcjach płci przeciwnej.
Problem autora wątku jest naprawdę bardzo poważny, z tym naprawdę tylko do lekarza. Mi to wygląda na bardzo zaawansowaną formę przedwczesnego wytrysku - chłopak może mieć w przyszłości bardzo poważne problemy, będzie kończył zanim jeszcze ściągnie ubranie jeśli nie zacznie się leczyć. Wiem, że chłopak udał się z problemem do ojca oraz byli u lekarza. Jednak chciałbym wiedzieć jak obecnie wygląda problem i co powiedział lekarz.
Cóż Quirel powiem ci że nieodpowiedzialne to jest upieczenie dziecka w piekarniku, a nie stwierdzenie ze ktoś jest zbokiem. Pozo a tym jeśli uważasz że dziewczyny nie powinny się wypowiadać na takie tematy to załóż forum tylko dla chłopaków i się ciesz i kto powiedział ze trzeba zawsze być poważnym....? mnie jako 14-letnią dziewczynę po prostu śmieszą tacy napaleni hot-boye moze oceniam pochopnie ale chyba mam takie prawo nie? eh a ty jesteś jakimś pedofilem albo gejem (bo nie patrzyłam na wiek) że się tak dopytujesz co powiedział lekarz....?nie no żal konkretny
Upieczenie dziecka w piekarniku to nie nieodpowiedzialność, to skrajna głupota. Do tego pomyśl jak może poczuć się założyciel tematu po nazwaniu go "zbokiem"?
Co do wypowiedzi dziewczyn, proszę bardzo, niech się wypowiadają ale jeśli wiedzą o czym pisać, jeśli coś wiedzą na ten temat, a nie takie pisanie głupot - niby jak facet ma się "tak nie podniecać"? Dziewczyna sama dosłownie nie wie co pisze... Dodatkowo nie miała nawet ochoty przeczytać wątku od deski do deski, gdyż w tym momencie powtarza wypowiedź innej osoby. Do tego sprawy problemów seksualnych są trochę za delikatnym tematem na żarty...
Dakota, masz prawo do pochopnego oceniania. Jednak jak wiesz pochopna ocena bardzo często jest nietrafioną oceną...
A co do skłonności seksualnej, gratuluję błyskotliwości Normalnie powaliłaś mnie tym stwierdzeniem.
Tak przy okazji a wiesz dlaczego kobieta spuszcza oczy , gdy chłopak mówi, ze ją kocha?
Żeby sprawdzić, czy to prawda
noo dobra moze mnie trochę poniosło co do upieczenia dziecka w piekarniku a założyciel tematu chyba liczył sie z róznymi opiniami nie?? No bo to raczej nie jest normalne, nawet jeśli tak poważnie do tego podchodzisz to przecież nie powiesz mi ze wszyscy chłopacy tak mają?
Moze sie teraz wypowiem na ten temat na 100 % nie jestem zboczony bylo to raczej
niekontrolowane.
A jak ktos sie che dowiedziec co powiedzial lekarz to moge mu to na pw napisac niechce mi sie wypisywac tego na forum jeszcze ze 50 % osob nic o tym niewie a 20% drwi sobie zemnie.
Jesteś w okresie dojrzewania. Część osób przechodzi to bardziej, tak jak Ty, część mniej, to sprawa indywidualna. A masturbacja to dobry pomysł.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Po co jeszcze piszecie. Temat zakończony. Jak chłopak napisał był z tym u lekarza i problem został rozwiązany. Trzeba było przeczytać cały temat od deski do deski to wiedzielibyście o tym...