Niemam nic do gejów, ale ich jakoś specjalnie nie lubie .
Jeżeli odwzajemniłeś pocałunek to może oznaczać że jesteś homo, ale skoro podoba Ci się dziewczyna to jest znak że możesz być hetero, a możliwe że jesteś biseksualny.
Na Twoim miejscu powiedziałbym temu "koledze" żeby zloozował i żeby cie nie całował, ale jednak to twój wybór .
Z tego może być niezła awantura, odpowiedz sobie na pytanie czy chciałeś go całować czy nie. Przecież to jest kompletne zboczenie aby mlodzież w takim wieku u której jeszcze nie wykształciła się dobrze osobowość robili takie rzeczy z kolegami tej samej płci.
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
mamy ci mówić co ty czujesz powiedz mu to co czujesz (np. słuchaj ja nie jestem gejem tamto co sie stało to był przypadek byłem zszokowany nie wiedziałem co robię)
Przypomnę wszystkim scenę z "Billy'ego Elliota". Właśnie scenę takiego pocałunku. Spontanicznego i w 100% niezawinionego.
Nie odpowiadaj sobie na żadne pytania, czy jesteś gejem, ani nie poddawaj się sugestiom RadkowoStanisowym. Po prostu najpewniej w tamtej chwili niezręcznie Ci było dać mu w ryj, czy w inkszy sposób okazać swoją dezaprobatę. Zrobiłeś to, co zrobiłeś. Uznałeś to za najlepsze wyjście. Finito. Stało się.
Nie pałasz jednak do niego uczuciem. Kochasz tamtą dziewczynę i to się liczy. Nie daj się zwariować jakimś podziałom na hetero i homo. Nie ma powodu dla zadręczania się tym. Sytuacja jest dla mnie przynajmniej nadspodziewanie jasna.
Kochasz ją, nie go. Mówisz to kolesiowi. On to musi przyjąć i tyle.
Ale wy zamykacie człowieka w sztywne ramy, jak zwierzęta do gatunku. Trochę głębokiego myślenia.
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Cóż myślę że nie powinieneś odrzucać jego uczucia wszystko zależy od tego co czułeś kiedy Cię pocałował , jeśli było to obrzydzenie to daj sobie spokój ale przy tym wytłumacz że nie jesteś gejem i z waszej znajomości nic nie będzie .. lecz jeśli sprawiło Ci to jakąkolwiek przyjemność to spróbuj , może coś z tego wyniknie .. nie bój się walczyć o swoje uczucia
Powiedz mu szczerze, że jest Ci głupio. Radziłabym Ci się zastanowić nad Twoją orientacją jeszcze raz, bo nie wydaje mi się, że byś był w 100% hetero, skoro nie odsunąłeś Twojego przyjaciela od siebie w trakcie pocałunku, jeśli piszesz, że nie chciałeś...
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Radziłabym Ci się zastanowić nad Twoją orientacją jeszcze raz, bo nie wydaje mi się, że byś był w 100% hetero, skoro nie odsunąłeś Twojego przyjaciela od siebie w trakcie pocałunku, jeśli piszesz, że nie chciałeś...
W okresie dojrzewania młodzież często przechodzi fazę zasafcynowania własną płcią i nie jest to wyznacznikiem czyjeś orientacji.
hmm..
znam koleżankę bi..
i wcale nie chce zrywać z nią znajomości jest sympatyczna i wq fajna,
no ale ten chłopak nie ma prawa cię całowac jezeli sobie tego nie życzysz..
_________________ grosz do grosza a będą.. 2 grosze!
^^
kolega z którym nie moge pogadac o dziewczynach i całuje mnie w usta dostaje ode mnie wpierdol i mam go w dupie. Jak możecie o tym tak spokojnie dyskutować ? Masz jaja ??? To mu najeb !