Kasieenka, Zawstydziłam się. Nie umiem napisać dlaczego ^^.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 21:09
przeczytałam cały temat i jedno do czego doszłam !!!! Koba brawo!!!! masz rację bynajmniej dla mnie w wieku 15 lat to całowanie z chłopakiem mi sprawiało frajde i nie sukałam nic innego ( nie myślałam nawet o tym) i mogę sie otwarcie przyznać do tego iż w wieku 18 lat jestem dziewicą i nie wstydze sie tego a wręcz jestem z tego dumna że mimo iż miałam wielu chłopaków i kilku mnie namawiało powiedziałam NIE! po paru miesiącach można naprawde poznac człowieka??? i teraz możecie sobie nawetszydzić prosze bardzo jestem okazem muzealnym przecież
Wiek: 16 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 11 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 20:17
Miłość francuska jest chyba najintymniejszą formą zbliżenia, dlatego wymaga ogromnego zaufania. Myślę, że powinny się na nią godzić naprawdę pewne swoich partnerów osoby. A co do samego seksu oralnego...hmm Mineta mogłaby być bardzo przyjemnym doświadczeniem Ale "robienie loda"... byle komu- PONIŻAJĄCE, ale komuś kogo bym kochała... czego się nie robi z miłości?
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 20:19
Jeśli robi to ktoś i ja o tym nie wiem to niech sobie robi. Ale jak dla mnie jest to raczej obrzydliwei ie wyobrazam sobie żeby hmm w ten sposob wyrazac milosc