inni lubią inni nie no i proste ... ważne by obydwoje partnerzy tego chcieli... Ja osobiście z moim chłopakiem to lubimy chociaż na początku miałam pewne obawy i za bardzo nie chciałam do póki nie spróbowałam
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
zawsze uwazam: nie sztuka jest zrobic pratnerowi dobrze palcami , sztuka jest doprowadzic go do szalu oralnie:P:)
minetka - taaaaaaaaaaaaak:P:P zadnych oporow nie mialam moze z racji takiej ze za 1 razem to bylo po pijanemu i nie nie czailam z przyjacielem,.. troche sie bardzo spilismy... ktory defakto miesiac poxniej zostal moim chlopakiem najukochanszym i tak jest do teraz a ten drugi 1 raz:) o dziwo nie od razu na poczatku ale troche czekalismy.. z 2 miesiace.... najpierw takie niesmiale potem bylo coraz lepiej:PP
lod - yhm:PPp w pelni swiadoma bylam i szczesliwa;P i uwielbiam to robic:PP aczkolwiek nei iwem czemu on jest taki wytrzymaly ale z polykaniem to jest najlepiej:)
a 69 to wyszlo nam raz... i wtedy nei ma takich doznan ... ale bylo super;):P
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 181 Skąd: się bierze prąd?
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 07:55
Wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Bardzo lubię 69, bo mimo że nie ma takiego kontaktu jak w klasyczniejszych pozycjach, to między kochankami tworzy się pewna więź.
Choć wolę i tak klasycznie.
_________________ Stay heavy, stay true - and f*ck the world!
Witam!Ostatnimi czasy z dziewczyną postanowiliśmy spróbować "69",a dotychczas działałem tylko ja w tej kwestii.Za każdym razem kiedy laska zaczynała mi robić loda,mój penis zaczynał się kurczyć choć było mi dobrze do momentu właśnie kiedy już totalnie opadł...czy to jest normalne?Nie wiem już co mam myśleć...co powinienem zrobić?
jakoś nie mogę się przekonać do pozycji 69
nie wiem dlaczego.
_________________ Tylko ja sypiam w jego ramionach !!
To dla niego zostałam stworzona !!
Tylko mnie nazywa "kochaniem" !!
To mój teren pod jego ubraniem !!
Wraz ze swoja dziewczyna uwielbiamy oral na poczatku nie chciala nawet dac sobie zrobic minetki (moze troche wstyd) bo jestem jej pierwszym partnerem lozkowym. Troche to potrwało ale "udostepniła siebie". Po kilku razach byla w 100% przekonana ;p musialem "popracowac" troche ale w koncu zrozumiala ze jezeli tylko ja jej robie tak to jest troche egoistyczne i sie odwdzieczyla ;]