Królewno! W tym problem, że mi się nigdy nie chce jeść! Noo, czasem, ale rzadko Jeśli chodzi o jedzenie to jestem bardzo wybredna i bardzo wielu rzeczy nie lubię!
Więc ciężko mi więcej jeść!
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 08:39
Jedno jest jasne jeśli chcesz zwiększyć masę swojego ciała jest Ci potrzebny zastrzyk kalorii. Właściwe odżywianie jest kluczem do zwiększenia masy. Po pierwsze trzeba zjadać odpowiednią ilość kalorii. Na każdy kilogram mięśni potrzeba 6000 - 7000 dodatkowych kalorii. Praktycznie rzecz biorąc, jeśli chce się przybierać na wadze o 0,5 - 1 kg tygodniowo należy zwiększyć dzienną liczbę zjadanych kalorii o 500 - 1000 kcal. Jest całkiem realne i sensowne założenie. Poza tym dostarczy to energii do ćwiczeń na siłowni które będą niezbędne bo przecież nie chcemy aby nasze ciało stało się flakowate i bezkształtne.
stosuj się do tego to MOŻE przytyjesz
_________________ Każdy z was chciałby chociaż być [automat-cenzura] frajerem.
Mam ten sam problem (tyle że jestem chłopakiem), przy 180 cm wzrostu ważę 60 kilo. Sposób z podwyższaniem ilości kalorii u mnie nie działa... Ma ktoś jeszcze jakieś sposoby?
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
moze masz anoreksje, od tego zacznijmy..
idz na jakies badania, moze masz zbyt szybka przemianę materii i Twoj organizm nie wchłania potrzebnych związków organicznych..
Aaa tam wiesz, nie przejmuj sie, przyjdzie czas, ze bedziesz chciala schudnac jeszcze
Ale jak masz jakies zaburzenia zdrowotne to maszeruj do lekarza
I nie wybrzydzaj w jedzeniu