No, ale nie przesadzaj z masturbacja;] po 1 można się uzależnić, a po 2 jak się przyzwyczaisz do ręki, że nie będziesz miał satysfakcji z sexu z dziewczyną ;]
jak się przyzwyczaisz do ręki, że nie będziesz miał satysfakcji z sexu z dziewczyną ;]
Kolejna teoria...
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
Oska [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 19:42
słyszałem, że gdy masturbujesz się zbyt szybko to szybciej dochodzisz w stosunku z dziewczyną.
kolejna teoria
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
o tym i mojego kolegi mama jest ginekologiem to tez ma pojecie.
Co ma piernik do wiatraka?
W każdym bądź razie, chyba nikt nie liczy na godzinny orgazm? A z rezta czy tylko to ma być przyjemne w stosunku? Jest jeszcze gra wstępna i zakończenie i masa hormonów, które sprawiają że jesteśmy szczęśliwi.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
o tym i mojego kolegi mama jest ginekologiem to tez ma pojecie.
Co ma piernik do wiatraka?
W każdym bądź razie, chyba nikt nie liczy na godzinny orgazm? A z rezta czy tylko to ma być przyjemne w stosunku? Jest jeszcze gra wstępna i zakończenie i masa hormonów, które sprawiają że jesteśmy szczęśliwi.
To, ze nie raz przychodzili do nie mężczyźni lub chłopcy i mówili co mają z sobą zrobić, bo nie mają przyjemnosci z tego wszystkiego, i że większą statysfakcję sprawiaja sobie sami. O to chodziło.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 09:29
Szehe napisał/a:
W każdym bądź razie, chyba nikt nie liczy na godzinny orgazm?
i chyba nikt nie mierzy wtedy czasu stoperem.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Polecam tą przydługą audycję (fajnie jej się słucha), seksuolog rozwiewa wszystkie wątpliwości i dużo mitów związanych z masturbacją. Audycja radiowa z dużą dawką humoru i wiedzy
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 25 Kwi 2008 Posty: 127 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 12:41
moj czas do osiagniecia orgazmu jest rowny predkosci swiatla.
_________________ Dopóki wierzysz że może być inaczej,
Że będziesz walczył jak ja walczę
Będziesz panem świata królem siebie właśnie
Trzymaj to na pulsie wiara nie ugaśnie!
moj czas do osiagniecia orgazmu jest rowny predkosci swiatla.
Nie wiem czy nie zauważyłeś, ale PRĘDKOŚĆ światła, to jest prędkość, a nie czas...
Żeby być śmiesznym trzeba być inteligentnym.
_________________ Im więcej człowiek wie o sobie w kontekście wielości doświadczeń tym większa jego szansa by nieoczekiwanie pewnego pięknego poranka moc zdać sobie sprawę z tego, kim on w istocie jest, czy raczej - Kim "on" w Istocie Jest.