Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 00:53
ZłyHaxorSadysta napisał/a:
Jest to bzdurą, bo mówiliśmy o prędkości światła, która kolokwialnie rzecz ujmując nie służy do "przenoszenia się w czasie" lecz do "świecenia".
Prędkość światła służy i do określenia największej znanej ludziom prędkości przesyłania informacji jak i do określania największej znanej jednostki odległości, która w kosmologii nosi romantyczną nazwę lat świetlnych. Jeżeli ktoś twierdzi inaczej niech założy własny temat, bo pisząc tu dostanie niespodziankę o równie romantycznej nazwie - warn.
micbar1 napisał/a:
Wiem że z wiekiem ten czas się wydłuża.
Tutaj nie wiek ma prawo głosu tylko prędzej Twoje dotychczasowe konto w tej branży. Jeżeli próbujesz czegoś nowego to podnieca Cię to tak bardzo, że dochodzisz raz dwa nawet bez większej ingerencji, a z czasem czas ten się wydłuża. Dlatego właśnie ludzie bardziej otwarci do świata ciągle szukają nowych taktyk, bo zwykła "jazda" już ich tak nie rajcuje, maraton coraz dłuższy a orgazm coraz bardziej wymuszony.
Cytat:
ok ale ja np nie rozumiem jak mozna w krotkim czasie dochodzic kilka razy do orgazmu(mowimy o odstepie jakis 5 minut)mi po pierwszym juz nic sie nie chce nie mam juz ochoty na sex,mam 15 lat,czy to sie zmieni kiedys?
Przeważnie po zakończeniu szczytowania, u faceta pojawia się tzw. okres refrakcji, w czasie którego musi się na swój sposób przeładować. Nieraz jednak się tak dzieje, że podczas szczytowania orgazm nie do końca z Ciebie "zleci", ale wtedy dojście do kolejnego jest już bardzo długotrwałe.
Jest to bzdurą, bo mówiliśmy o prędkości światła, która kolokwialnie rzecz ujmując nie służy do "przenoszenia się w czasie" lecz do "świecenia". Twierdziłaś wcześniej, że gdyby ktoś tak robił to "skończyłby zanim by zaczął" tymczasem prędkość światła to coś co odbieramy jako "natychmiast" a nie "wcześniej".
Wiem o tym, aczkolwiek niektórzy naukowcy starają się wykorzystywac, a przynajmniej porównywac przenoszenie się w czasie do prędkości światła. Mam tu na myśli raczej kosmos, niż planetę ziemię.
Aby to wyjaśnić posłużyłem się wcześniej przykładem zapalania światła w pokoju. Natychmiast po zapaleniu światła pokój zalewa strumień światła. Dzieje się tak dlatego, że prędkość światła jest dostatecznie duża, gdyby światło poruszało się z prędkością 60km/h to musielibyśmy na nie czekać podobnie jak czekamy na autobus.
Tak, przekonał mnie. Już rozumiem o co Ci chodzi.
Jeśli i ten przykład cię nie przekonuje to może wyobraź sobie przynajmniej jeden obiekt poruszający się z prędkością światła, np. światło. Czy światło przenosi się w czasie? Czy pojawia się nagle znikąd w ciemnym pokoju i straszy cię niczym zmora jaka? No nie, no właśnie nie. Prędkość światła jest prędkością graniczną w relatywistyce, graniczną czyli MOŻLIWĄ (przy założeniu, że mamy np. do czynienia z fotonami jak np. światło).
Nie chodziło mi o takie przenoszenie się w czasie, jakie Ty tu ująłeś. Ale dobra, koniec tematu, przyjęłam.
Mnich napisał/a:
W polskim alfabecie nie ma litery x.
Ale zauważ drogi Mnichu, że teraz jest to takie trendi.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Znam parę trików dzięki którym do orgazmu dochodzi wolniej lub szybciej (jak kto woli) Nie opiszę ich bo nie wiem jak Wiadomo że facet po orgazmie już dalej nie może dalej odbywać stosunku (dopiero po jakiś 5-10 min.) Więc te triki opóźniające często stosuję
_________________ "Życie jest proste... Podejmuj decyzje... I nie oglądaj się za siebie"
hah czytam wypowiedzi chlopakow i tak se mysle jak mam dobrze ze moj chlopak wytrzyma chociaz jakies 15 minut a czasem wieeeecej zeby mnie zaspokoić też;p
chociaz nie zawsze mu sie udaje... ;D ale ja i tak po kazdym stosunku mam satysfakcję po prostu z samego faktu ze on jest obok! O!
hah czytam wypowiedzi chlopakow i tak se mysle jak mam dobrze ze moj chlopak wytrzyma chociaz jakies 15 minut a czasem wieeeecej zeby mnie zaspokoić też;p
Cytat:
15 min z nim grasz w szachy,nie za mało?
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
juz ci cos napisalam i nie mam zamiaru sie powtarzac, zalosny jestes! Chyba jakis niedowartosciowany! Podnosisz sobie swoją samoocenę pisząc co chwile złośliwe posty?? Wyglada na to że tak.... Pfffffffffffff hahah