forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
orgazm
Autor Wiadomość
Mnich 
Moderator
grajek obieżyświat;)

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 00:53   

ZłyHaxorSadysta napisał/a:
Jest to bzdurą, bo mówiliśmy o prędkości światła, która kolokwialnie rzecz ujmując nie służy do "przenoszenia się w czasie" lecz do "świecenia".
Prędkość światła służy i do określenia największej znanej ludziom prędkości przesyłania informacji jak i do określania największej znanej jednostki odległości, która w kosmologii nosi romantyczną nazwę lat świetlnych. Jeżeli ktoś twierdzi inaczej niech założy własny temat, bo pisząc tu dostanie niespodziankę o równie romantycznej nazwie - warn. :)

micbar1 napisał/a:
Wiem że z wiekiem ten czas się wydłuża.
Tutaj nie wiek ma prawo głosu tylko prędzej Twoje dotychczasowe konto w tej branży. Jeżeli próbujesz czegoś nowego to podnieca Cię to tak bardzo, że dochodzisz raz dwa nawet bez większej ingerencji, a z czasem czas ten się wydłuża. Dlatego właśnie ludzie bardziej otwarci do świata ciągle szukają nowych taktyk, bo zwykła "jazda" już ich tak nie rajcuje, maraton coraz dłuższy a orgazm coraz bardziej wymuszony.
Cytat:
ok ale ja np nie rozumiem jak mozna w krotkim czasie dochodzic kilka razy do orgazmu(mowimy o odstepie jakis 5 minut)mi po pierwszym juz nic sie nie chce nie mam juz ochoty na sex,mam 15 lat,czy to sie zmieni kiedys?
Przeważnie po zakończeniu szczytowania, u faceta pojawia się tzw. okres refrakcji, w czasie którego musi się na swój sposób przeładować. ;-) Nieraz jednak się tak dzieje, że podczas szczytowania orgazm nie do końca z Ciebie "zleci", ale wtedy dojście do kolejnego jest już bardzo długotrwałe.

[ Dodano: Sob Maj 03, 2008 01:33 ]
pathissia napisał/a:
sexu
Pisze się seksu.

W polskim alfabecie nie ma litery x. ;-)

Wazelina 
Boss
Einstein forum.

Pomogła: 26 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 10:40   

Cytat:
Jest to bzdurą, bo mówiliśmy o prędkości światła, która kolokwialnie rzecz ujmując nie służy do "przenoszenia się w czasie" lecz do "świecenia". Twierdziłaś wcześniej, że gdyby ktoś tak robił to "skończyłby zanim by zaczął" tymczasem prędkość światła to coś co odbieramy jako "natychmiast" a nie "wcześniej".

Wiem o tym, aczkolwiek niektórzy naukowcy starają się wykorzystywac, a przynajmniej porównywac przenoszenie się w czasie do prędkości światła. Mam tu na myśli raczej kosmos, niż planetę ziemię.
Aby to wyjaśnić posłużyłem się wcześniej przykładem zapalania światła w pokoju. Natychmiast po zapaleniu światła pokój zalewa strumień światła. Dzieje się tak dlatego, że prędkość światła jest dostatecznie duża, gdyby światło poruszało się z prędkością 60km/h to musielibyśmy na nie czekać podobnie jak czekamy na autobus.

Tak, przekonał mnie. Już rozumiem o co Ci chodzi.
Jeśli i ten przykład cię nie przekonuje to może wyobraź sobie przynajmniej jeden obiekt poruszający się z prędkością światła, np. światło. Czy światło przenosi się w czasie? Czy pojawia się nagle znikąd w ciemnym pokoju i straszy cię niczym zmora jaka? No nie, no właśnie nie. Prędkość światła jest prędkością graniczną w relatywistyce, graniczną czyli MOŻLIWĄ (przy założeniu, że mamy np. do czynienia z fotonami jak np. światło).

Nie chodziło mi o takie przenoszenie się w czasie, jakie Ty tu ująłeś. Ale dobra, koniec tematu, przyjęłam. ;-)
Mnich napisał/a:
W polskim alfabecie nie ma litery x. ;-)

Ale zauważ drogi Mnichu, że teraz jest to takie trendi.

Laurus17 
Nowicjusz
Peace and Love

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 17:24   

Mm to zalezy od tego ilee potrzbujesz ;) aby dojsc do efektu koncowego;) !! tego nie da sie okreslic;)

MAGDA69 96 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Maj 17, 2008 14:18   

JA DOCHODZE W 3 SEKUNDY

[ Dodano: Sob Maj 17, 2008 15:21 ]
KOCHANE ROBI TO SIE TAK... CHCECIE WIEDZIEC?

Pszczoolka 
Praktykant
Znikam.

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 14:34   

Oh tak, oświeć nas swoją mądrością.
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.

Speedy 
Dyskutant
grozisz mi?

Wysłany: Sob Maj 17, 2008 14:49   

każdy chłopak ma inaczej :jezor:

Koba 
Zaawansowany

Wysłany: Sob Maj 17, 2008 15:03   

MAGDA69 96 napisał/a:
JA DOCHODZE W 3 SEKUNDY
Chyba rurą ze stoczni gdańskiej

Xetasi 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Maj 19, 2008 14:08   

Znam parę trików dzięki którym do orgazmu dochodzi wolniej lub szybciej (jak kto woli) Nie opiszę ich bo nie wiem jak :mur: Wiadomo że facet po orgazmie już dalej nie może dalej odbywać stosunku (dopiero po jakiś 5-10 min.) Więc te triki opóźniające często stosuję :jezor:

olenka1990 
Nowicjusz
xD xD xD xD

Wysłany: Pon Maj 19, 2008 15:37   

hah czytam wypowiedzi chlopakow i tak se mysle jak mam dobrze ze moj chlopak wytrzyma chociaz jakies 15 minut a czasem wieeeecej zeby mnie zaspokoić też;p
chociaz nie zawsze mu sie udaje... ;D ale ja i tak po kazdym stosunku mam satysfakcję po prostu z samego faktu ze on jest obok! O! ;)

:*

Koba 
Zaawansowany

Wysłany: Pon Maj 19, 2008 15:43   

olenka1990 napisał/a:
hah czytam wypowiedzi chlopakow i tak se mysle jak mam dobrze ze moj chlopak wytrzyma chociaz jakies 15 minut a czasem wieeeecej zeby mnie zaspokoić też;p

Cytat:

15 min z nim grasz w szachy,nie za mało?

olenka1990 
Nowicjusz
xD xD xD xD

Wysłany: Sro Maj 21, 2008 14:37   

juz ci cos napisalam i nie mam zamiaru sie powtarzac, zalosny jestes! Chyba jakis niedowartosciowany! Podnosisz sobie swoją samoocenę pisząc co chwile złośliwe posty?? Wyglada na to że tak.... Pfffffffffffff hahah

:*

Misha 
Moderator
Pierwszy Imperator.

Wysłany: Sro Maj 21, 2008 14:56   

olenka1990 napisał/a:
Chyba jakis niedowartosciowany! Podnosisz sobie swoją samoocenę pisząc co chwile złośliwe posty??

Nie. Rozśmiesza mnie i obśmiewa pewne zachowania. Taki małowybredny Molier ;)

Koba. Oby tak dalej ;)

A co do tematu, to wiesz. Zależy od ciśnienia atmosferycznego...

"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.

Odpowiedz do tematu