ok ale ja np nie rozumiem jak mozna w krotkim czasie dochodzic kilka razy do orgazmu(mowimy o odstepie jakis 5 minut)mi po pierwszym juz nic sie nie chce nie mam juz ochoty na sex,mam 15 lat,czy to sie zmieni kiedys?
ok ale ja np nie rozumiem jak mozna w krotkim czasie dochodzic kilka razy do orgazmu(mowimy o odstepie jakis 5 minut)mi po pierwszym juz nic sie nie chce nie mam juz ochoty na sex,mam 15 lat,czy to sie zmieni kiedys?
Tak, jeśli odstawisz pluszaki
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
To to wtedy podobno orgazm nie jest. Bo o ile u faceta po jednym mu się nie chce to u kobiety pare chwil po orgaźmie przychodzi jakby kolejna chęć na kolejne mizianie się.
Zresztą masz 15 lat, pewnie twoje życie seksualne rozpoczeło się niedawno. Prawda jest taka że kobieta prawdziwą satysfakcję z seksu osiąga po jakimś czasie, ona sie uczy przyjemności, gdy po prostu facet ma ją od tak
EDIT
Oj przepraszam myślałam że rapi222 to dziewczyna
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 19:15
Szehe napisał/a:
Bo o ile u faceta po jednym mu się nie chce to u kobiety pare chwil po orgaźmie przychodzi jakby kolejna chęć na kolejne mizianie się.
hehe to ja chyba jestem inna:P Mnie dopiero po jakiejs godzinie nabiera "chetka" ponownie;)
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
mam pytanie,ile czasu potrzeba wam że "dojść" czyli dostać orgazmu,
Poczytaj w encyklopedii, prawidłowo powinien mężczyzna dostawać orgazmu po 2 minutach stosunku. Ale weterani mogą się męczyć godzinę. Z drugiej strony weźmy takiego człowieka, który jest gorliwym katolikiem i wziął ślub w wieku trzydziestu lat nie masturbował się i nie uprawiał seksu. A tu nagle "cudowny" pierwszy raz, to pewnie dochodzi przed rozebraniem się
_________________ Im więcej człowiek wie o sobie w kontekście wielości doświadczeń tym większa jego szansa by nieoczekiwanie pewnego pięknego poranka moc zdać sobie sprawę z tego, kim on w istocie jest, czy raczej - Kim "on" w Istocie Jest.
Wymyślasz problemy na siłę.
Wiadomo, że nie można tak bez przerwy. Ale to, że dochodzisz nie znaczy, że masz powiedzieć 'Na razie, koniec na dziś' Można się hmm... polizać, popieścić, czy co tam chcesz i będziesz znowu gotowy.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
_________________ When you're down and troubled, and you need some love and care, and nothing, nothing is going right. close your eyes and think of me, and soon I will be there, to brighten up even your darkest nights