Wysłany: Wto Sie 05, 2008 13:11 Pedofilia.
Zdażyło wam się, że ktoś dorosły zaczepiał was(niepełnoletnich) seksualnie. Mi sie zdażyło. Spotkałem ją w barze na wycieczce. Zaczeliśmy sobie spokojnie gadać, aż ona poprosiła mnnie o numer. W panice dałem jej go i zaczęła pisać mi niemoralne smsy.
Tzn. wiele razy jakiś 'menel' zaczepił i cos powiedział... irytującego.
Wiem, że nie warto wdawać się w jakiekolwiek dyskusje czy konwersacje, bo to ich jara
ale nie pozwolę, by jakiś cwel się do mnie zwracał w ten sposób.
A na koniec coby postraszyć delikwenta mówię, że powiem bratu
_________________ Nie bierz życia na poważnie,
bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 315 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 14:43
Maridok napisał/a:
Nie chcecie wiedzieć co mi pisała. Lepiej nie.
Tak dramatycznie to napisałeś, że nie chcemy wiedzieć. Nie pisz. Lepiej nie. Wolałbym zginąć, niż się dowiedzieć. Nie. Proszę.
Co Ci pisała? "Ty słodziutki misiu pysiu"?
Maridok napisał/a:
Mi sie zdażyło.
Może była akwizytorką i chciała Ci sprzedać słownik?
Maridok napisał/a:
Spotkałem ją w barze na wycieczce.
Zaczyna się jak jakiś stary kryminał.
"I wtedy ujrzałem ją. Jej długie, ciemne włosy przekreślały piękno wszystkiego, co do tej pory ujrzałem. Ale było w niej coś tajemniczego, coś co nie dawało mi spokoju. Dopiero kilka miesięcy potem dowiedziałem się, co to takiego. Oto moja historia..."
_________________ Confidence is what you have before you understand the problem.
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 15:36
Maridok napisał/a:
Zdażyło wam się, że ktoś dorosły zaczepiał was(niepełnoletnich) seksualnie. Mi sie zdażyło.
Człowieku napisz może ile Ona ma lat co? 40? 50? 90?
Maridok napisał/a:
Nie chcecie wiedzieć co mi pisała. Lepiej nie.
Nie chcesz wiedzieć co o tym myślę... Nie powiem Ci... Tak będzie lepiej! Naprawdę... Lepiej nie.
Jest sens w takim gadaniu? Zakładasz temat i chcesz abyśmy Ci coś poradzili ale nie powiesz dokładnie o co chodzi i jak sprawa wygląda...
Maridok napisał/a:
Po prostu takie pedofilskie zagrania
Bardziej bym rzekł iż ma ona popęd do młodych chłopców. Nazywa się to hebefilią ^^ Albo sobie z Ciebie hece robi ;]
kryptos napisał/a:
Co Ci pisała? "Ty słodziutki misiu pysiu"?
Ejjj no.. On się przestraszył... pewnie mu coś takieeeego napisała strasznego... Może chodziło o całowanie? ^^
Tak dramatycznie to napisałeś, że nie chcemy wiedzieć. Nie pisz. Lepiej nie. Wolałbym zginąć, niż się dowiedzieć. Nie. Proszę.
kryptos jesteś chyba jedyną osobą, która może sprawić, że mi chce się śmiać xD
kryptos napisał/a:
Maridok napisał/a:
Mi sie zdażyło.
Może była akwizytorką i chciała Ci sprzedać słownik?
Do autora: możesz mi powiedzieć jaki jest cel tego postu? Bo "nie kumam". Myślałam, że chociaż dowiem się jakiś pikantnych szczegółów...