Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 500 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 14:15
Problemy są po to żeby nam w życiu nie było nudno xD
Tak samo szkoła niby nikt jej nie lubi.. ale jakby jej nie było.. to co byśmy przez ten cały czas robili? ja już w połowie wakacji jeśli ssiedze w domu.. to mi sie nudzi i nie mam co robić xD
Wszystko ma jakieś głębsze... powołonia xD i nie ma co sie nad tym głęboko zastanawiac kiedy przyjdzie czas... wszystkie się dowiemy
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 18:53
Problemy są po to aby nie było nam zbyt łatwo w życiu. Bez problemów wszyscy żyli by sobie beztrosko. Bezsensu...
Jak sobie radzę z problemami? Na początek próbuję je rozwiązać, płaczę, próbuję się rozerwać, idę na dyskotekę, wygaduję się kumpeli, staram się zapomnieć
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1549 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 20:21
Wychodze z założenie ze nie ma problemu ktorego nie dałoby się rozwiązać,zawsze jest jakieś wyjscie,tylko czaseem dłuzej trzeba go szukać.
Czasami mam tak ze wszystko wali mi się w zyciu na jeden moment,jak to mowia ' nieszczescia chodza parami ' o taaak.. ale czesto jest tak ze problemty same znikają i się rozwiązują Wiadomo jakby nie bylo problemów wszyscy żylibyśmy szczęsliwiej,ale znowu co robiliby lekarze,psycholodzy,psychiatrzy,weterynarze,farmaceuci itd ?
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Myślisz, że fajnie byłoby żyć bez problemów? ^
Bez ambicji związanych z ich rozwiązaniem?
Ciągle ze szczęściem, radością, i super-kól-miód-i-orzechy?
Nie wydaje mi się. ^
Wtedy życie byłoby bardziej melancholijne niż dotychczas.
Wiek: 14 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 98 Skąd: Z nie tej Ukrainy xD
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 20:10
Ja też mam wiele problemów ;]
ale jak za dużo o nich myślę to włączam jakąś muzyke co do mnie mówi i wtedy problemów już nie ma nie myślę o nich
jednak one zawsze kiedyś wracają.
Każdy ma problemy a nastolatki zawsze mają ich pełno.
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 27 Maj 2008 Posty: 222 Skąd: znienacka ;)
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 19:53
Problemy są po to, żeby małolaty mogły zakładać nowe, bezsensowne tematy na forum.
A tak serio, to bez problemów byłoby nudno, no i jak to mówi moja rodzicielka:
"Życie bez problemów, to życie idioty."
Problemy są po to byśmy wiedzieli,że żyjemy Szkoda tylko,że już od młodości je mamy No cóż.Może taka nasza karma Może w następnym życiu będzie nam się lepiej żyło
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 20:07
Cytat:
Po co są problemy ??:(:(
A po co jest miłość, wiedza, muzyka i inni ludzie? To nasze twory, istnieją, bośmy je stworzyli. W jakim celu? Każdy twórca to wie. Z próżności.
Ja cierpię na kompleks rubika.