Wysłany: Pią Sie 22, 2008 23:55
Cytat:
Wizzard ja tylko pisze że ciągła masturbacja morze do tego pieczenia darzyć i pisze to poważnie
Wszystko fajnie ale wytłumacz mi co morze ma z tym wspólnego? Ja naprawdę potrafię zrozumieć że Tobie chodzi o może zamiast morze albo morze zamiast może co nie wyklucza iż starasz się nam udowodnić iż morze to to samo co może albo może to to samo co morze lecz może to nie to samo co morze a morze to nie to samo co może dlatego jeżeli nie chodzi Ci o morze tylko może pisz może a nie morze ok? Bo pisać że morze zamiast może jest niestety niepoprawne tak samo jak moja interpunkcja (^^) więc może to zrozumiesz. Dlatego przemyśl sprawę słów - morze - jak i - może - a może będzie coś z tego. A jeżeli lubisz morze to może w końcu tam pojedziesz bo widzę iż często popełniasz ten błąd.
Dbaj o higienę - to najważniejsze. Może gdy będziesz tak czynił nie będziesz miał z tym problemów aczkolwiek mówię może ponieważ nie do końca jestem pewny. Może jakoś to będzie.
Idę spać zanim coś jeszcze napiszę... bo jak tak dalej pójdzie to może dostane warna.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 181 Skąd: się bierze prąd?
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 00:09
Cytat:
"utnij go",
"to i Ty go piecz ! ciekawe kto pierwszy odpadnie",
Po co pisać takie bezsensowne posty? Ludzie, ile Wy macie lat?
Bardziej sensowne niż ty, bo na temat.
Czasem tak bywa. Może tak być czasem i bez powodu - raz tak miałem. Albo zmień bieliznę (w sensie rodzaj ) jeśli nosisz slipki to mogę być one podrażniające, uciskać i te sprawy. Spróbuj z bokserkami.
Albo nie wal za często.
Cytat:
bo jak tak dalej pójdzie to może dostane warna.
A nie aby morze? Ban na morze może byłoby niezła karą dla plażowiczów.
_________________ Stay heavy, stay true - and f*ck the world!
Ja mam taki problem co jakiś czas
Najlepiej myj penisa czystą wodą bez mydła bo mydło może pogorszyć sprawę...
Pod napletkiem umyj BARDZO dokładnie to dotyczy bólu zewnętrznego a jeśli to nie pomoże to masz stulejkę P.S mogłeś sobie zatrzeć penisa majtkami jest to szczegulnie prawdopodobne jeśli twoja mama używa mocnych proszków np. Ariel albo Dosia to one powodują podrażnienia a także Bryza najlepiej prać bieliznę osobistą w Vizirze
A przy bólu wewnętrznym to może być coś z układem moczowym
Wtedy najlepiej wziąć ciepłą kąpiel i zażyć jakieś leki np. wypij wapno albo coś co zbija gorączkę(może to śmiesznie zabrzmiało ale naprawdę pomaga) np. syrop Calpol
Ja raz swego penisa zaraziłem salmonellą w szpitalu 3 lata temu
Ludzie twój problem jest pikuś w porównaniu do tamtego
Faszerowali mnie lekami i robili jakieś odkażające zabiegi na moim biednym penisku