Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 347 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 08:11
Nie chcialbym Cie martwic, ale mi to wyglada na jakas chorobe/uraz.
Radze Ci skontaktowac sie z Urologiem - lekarzem od takich spraw.
_________________ A bird that has lost his wings
cannot fly in the sky known as memory.
But, I still believe
that as long as I'm living in the present
memories are like flowing time
being born anew.
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 08:27
Musisz wybrać sie do urologa,nie ma sensu gdybać,lekarz wszystko CI powie i pomoze rozwiazac problem jesli ten istnieje.Głowa do góry nie zamartwiaj sie,bo pewnie wszystko będzie dobrze
1.Gdy dochodzę do wzwodu to czuję tylko taki ból przez 2 sekundy i wylatuję mi kropelka przezroczysta?
1 to jest prejakulat
Chlop napisał/a:
2.W jądrach mam taki pęcherzyk o długości 2 cm?
Ziom niestety jestes bezplodny ale powaga tez to mam jest to zyla i wstrzymuje produkcje plemnikow mam to 3 lata ale dojrzewam normalenie mam nasienie i w ogóle ale moja produkcja plemnikow jest o wiele mniejsza i niestarcza by zaplodnic kobiete
ale niemartw sie to da sie usunac jest to spowodowane tym ze twoja nerka jest nizej od drugiej i ta jedna zyla zchodzi do worka mosznowego ale spokojnie jak bedziesz chcial miec dzieci zrobisz sobie operacje tak jak ja.Moze cie to rowniez pobolewac po masturbacji lub po stosunku seksualnym.Ale jak juz mowilem na razie sie nieprzejmuj.
Chlop napisał/a:
3.Podczas załatwiania potrzeby fizjologicznej mocz nie leci jednym strumieniem tylko tak rozpryskuje się na boki?
Niewiem
[ Dodano: Pią Sie 08, 2008 21:45 ]
P.S 15% mezczyzn na swiecie sie boryka z tym problemem wiec niejestes sam !
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 15:42 Re: Problem z masturbacja
Chlop napisał/a:
3.Podczas załatwiania potrzeby fizjologicznej mocz nie leci jednym strumieniem tylko tak rozpryskuje się na boki?
Prosze o odpowiedź
Sprawdź , czy ci jakiś włos się nie zaplątał na wylocie ... SERIO wiem , że to głupie ale mi kiedyś też tak leciało jak mniejszy bylem patrze zdziwiony , a tam się łonowiec zaplątał
Co do tej gulki TO z forum medycznego :
Pytanie: Czy jest to normalne, że na jądrach są dwa guzki i do nich biegną jakby żyłki?
Odpowiedź doktora : Na jadrach zawsze występują struktury anatomiczne, które nazywają się najądrzami. Maja one za zadanie gromadzić nasienie. Od nich odchodzą nasieniowody, które odprowadzają spermę. Sperma następnie jest wyprowadzana przez cewkę moczową na zewnątrz.
Pozdrawiam.
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 17:30
Naciągnąć skórke powinien ! A co do masturbacji Wierz lub nie ale to grzech .
Masturbując się teraz w przyszłości możesz mieć problemy z wzwodem podczas stosunku.