Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 15:11
Buntuje sie gdy
- mama każe mi iść wcześniej spać xD ech...
-ktoś mi rozkazuje
-mam za wiele rzeczy na głowie
-ktos mnie w...qutwia
-słysze o bólu
- mam isc do lekarza
_________________ I po co komu sny spełniające się,
I po co komu miłość,gdy jest nietrwała,
I po co komu serce,gdy łatwo tak...złamać je,
* * *
przeciwko:
-rasizmowi
-szpanowania przed kolegami hohohoho jaki to ja nie jestem
-ludziom, którzy sami nic nie robią a od nas wymagają niemożliwego
-dwulicowości... wrr ;[
Ja się juz nie buntuje {!!!!!!}...ja prowadze dialog i uwierzcie mi, jest to o wiele skuteczniejszy sposob. Łagodny ton i wszyscy miękną.
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
Hm... zawsze myślałam, że nie jestem buntowniczką, ale z paroma rzeczami się nie zgadzam. No to od myslników, to będzie szybciej xD Sprzeciwiam się :
- picu alkoholu
- paleniu papierosów
- braniu narkotyków
- rasizmowi
- poglądom typu "wegetarianizm to w pewnym sensie sekta"
- stereotypom m.in. punk - pijak, chodzi ubrany na czarno - satanista
- korupcji
- brakutolerancji dla homoseksualistów
- krytykowaniu muzyki, o której nie ma się pojęcia - no chyba, ze ktoś ma racje ;]
Widzisz te śmiechy wokół? Nie? To znaczy, że ten żart jest kiepski i właśnie przeciw takim żartom się buntuję!
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 248 Skąd: Giżycko
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 14:11
przeciwko oceniania z wyglądu
przeciwko braku tolerancji
przeciwko obrażaniu innych
przeciwko chamstwu
przeciwko narkotykom
przeciwko sektom
przeciwko rasizmowi
przeciwko bicia słabszych od siebie
przeciwko zabijania zwierząt na ubrania
przeciwko zabijania zagrożonych gatunków zwierząt
przeciwko wojny
przeciwko kłamstwu
przeciwko pyskowaniu
przeciwko uzależniających gier takich jak między innymi Tibia
przeciwko wścibskości
_________________ "Keczap to mój przyjaciel, dawaj mi ten k**wa keczap, człowieku!"
Buntuje się przeciw:
- nietolerancji
- stereotypom
- żartom typu "Twoja stara"
- ludziom, którzy chcą mieć za mocny wpływ na moje życie
- zakazowi spożywania używek, które są o niebo mniej szkodliwe od alk~ i papierosów
_________________ "Moje dziedziczne tworzywo jest najważniejszym tworzywem na Ziemi; jego przetrwanie usprawiedliwia twoją frustrację, ból, a nawet śmierć."
R.Wright Moralne zwierzę