Ostatnio buntuję się przeciwko regulaminowi szkoły :d A mianowicie w mojej szkole jest zarządzenie że obuwiem szkolnym są sandłay bądź klapki Ogólnie moja klasa sie co do tego stosuje, a ja od początku roku chodzę w trampkach
ghandi [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 14:47
przeciwko przeklinaniu.
przeciwko wojnom, kłótniom.
przeciwko dyskryminacji nieuzasadnionej.
przeciwo rasizmowi.
przeciwko przemocy.
przeciwko ryżowi, koteltom mielonym, brukselce, burakom, cebuli, szparagom.
przeciwko moim włosom.
przeciwko ocenianiu powierzchownemu.
przeciwko nie stosowaniu się do zasad ortografii, interpunkcji.
przeciwko modzie.
przeciwko komercji.
przeciwko niesprawiedliwości.
przeciwko braku tolerancji
przeciwko rasizmowi
przeciwko wojnie w Tybecie
przeciwko niewolnictwu
i przeciwko głosowi serca ;p
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1654 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 18:19
Przeciwko:
- 'musowi'. Biada temu który mnie od czegoś zmusza, chocby to było nawet dla mnie dobre
- formie, którą zawsze ktoś Nam narzuca
- ludzkiej głupocie
- mało zabawnym dowcipom
- chamstwu
- dziewczynom w krótkim włosach
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Przeciwko:
-dziw** które sie bawią niami
-chamstwu
-udawaniu(tak jak u mnie wszyscy niby jednego kolesia lubia,gdy na ognisku za dużo wypił i ledwo co żył,to ja mu przez 4 godziny pomagałem,a inny sie od niego odwrócili)
-cytuje"przeciwko ocenianiu powierzchownemu. "
_________________ Cold was my soul
Untold was the pain
I faced when you left me
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 20:55
-niesprawiedliwości - nic mnie tak nie wkurza, jak ocenianie człowieka po statucie majątkowym, znajomościach, rodzicach prawnikach/lekarzach, miejsca, z którego pochodzą, oceniania z góry, nie poznając w ogóle tej osoby. I w tym jednym zawarte jest wszystko.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Buntowanie się nie leży w mojej naturze:), ale jak już to buntuję się, kiedy ktoś narusza moją prywatność. Wszystko zrobię, aby ją ochronić.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.