forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przypały z mutacja
Autor Wiadomość
arekk
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 18, 2008 22:28   Przypały z mutacja

Chlopaki czy mieliście jakieś przypały związane z mutacją? Ja kilka:

1. w I sem 2 kl gima jak piałem na maxa to wstydzilem sie gadac. Skonczylo się jedyną z polaja na semestr. W chacie afera, że się nie ucze tylko przy kompie siedzie, kontrola historii, starsi odkryli różne dziwne (według nich) strony kture oglondałem, afera na maxa, ograniczyli kieszonkowe i dostałem bana na kompa dopóki nie zdam polaja. No nie znali prawdziwego powodu oceny. Ale po dwuch tygodniach zdałem przed nauczycielką i bylo oki.

2. na początku drugiej kl gima poszedłem do sklepu kupic trampki na wf. Miałem wtedy moze ze 170 cm wzrostu i wiem, że wyglondałem jeszcze jak dzieciak (zero zarostu + trondzik). Jak zapiałem , że chce trampy 45 (nosze 44, ale myslalem ze mi noga jeszcze urośnie) to baba sie spytała tak ze cały sklep słyszal - to dla ciebie czy starszego brata. Normalnie wszyscy w sklepie rechotali a ja myslalem ze sie zapadne pod ziemie. Oczywiście trampow nie kupilem

3. koniec 2 kl - startuje w zawodach pływackich. Rejestrując sięt rzeba podać nazwisko - gadam piskliwie i slysze od kolesia -podstawówki startują za godzinę co się odzywasz. Rechot qmpli a ja cały czerwony

4. próba kupna piwa zakonczona niepowodzeniem

5.na lekcję wychowawczą przyszedł jakiś koleś (gadał że lekarz) cos nam wyjasniac o dojrzewaniu i jako przykład mutacji wziął mnie. Cale szczęście ze byla to lekcja tylkodla chlopaków

Szyna 
Początkujący

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 00:13   

Coś tam pamiętam, że troche popiskiwałem xD Często jak cos mówilem ludzie zatykali uszy z grymasem na twarzy xD Ale tak źle nie było. Na szczęście mam to już za sobą.

Czerwiec 
Początkujący

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 01:26   

arekk napisał/a:
jedyną z polaja na semestr
arekk napisał/a:
kture oglondałem
arekk napisał/a:
dwuch
arekk napisał/a:
wyglondałem
arekk napisał/a:
trondzik

Ta jedynka z polaja to Ci się należała :D

Ostatnio myślałem na temat mutacji, albo mnie ominęła albo nie zauważyłem jej przebiegu :D

kaznodziej 
Nowicjusz
KodeX

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 02:47   

Też nie pamiętam swojej mutacji ;p Może dlatego , że nikt nie zwracał na nią uwage . Ostatnio mój brat zaczął mutować .. przerobąne .

— Seneka Młodszy

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 07:36   

Większy problem to ty masz chłopcze ze sobą niż z mutacją ;) . W życiu bym się nie przejął takimi sytuacjami tylko obrócił je w żart, a z całej tej mutacji się śmiał. Zmień nastawienie i po sprawie. Mnie do tej pory mimo, że niedługo będę miał na karku 19 lat pytają o dowód i jakoś wcale się tym nie przejmuję tylko się z tego śmieję ;) .

CałaOna 
Amator

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:03   

Niestety nie miałam mutacji :P A pewnie nie tylko Ty masz z nią takie problemy- zapewne większość dorastających nastolatków także :D

THEY DON'T KILL ME, THEY ONLY CAN MAKE ME STRONGER!!!

no i jeszcze :P ..I can be sweet dreams or a beautiful nightmare ..choć zdecydowanie wolę to pierwsze :D

Maybach 
Uzależniony

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:16   

Nie miałem nigdy z tym problemów.Mutacje przeszedłem szybko ;)

Kapeć 
Moderator
Myślący Błazen

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:24   

Ja bym chciał mieć mutację z powrotem, wtedy to potrafiłem zaśpiewać czysto piosenkę Jigglypuff'a. Poważnie :crazy: .

Ponury Kapeć i atomowe jeżyki

Gość, życie jest brutalne, regulamin też.

Nivea 
Początkujący

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:46   

CałaOna, haha, co za dziwny zbieg okoliczności, mutacji to ja tez nie miałam :P
Więc tym razem to ni ja ci pomogę ;P

Jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej milcz. Zostajesz nagrodzona ostrzeżeniem.-Wizzard

Oska
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lip 20, 2008 11:57   

Mutacja fajna sprawa, można się pośmiać.
Jednak Ty, kolego masz większy problem niż mutacja.

EwincE 
Amator
królowa biedronek.

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 13:36   

aaaj nie zazroszczę Ci. xD
moim zdaniem, tak jak kilka osób wyżej powinnieneś zmienić nastawienie do tych wszystkich sytuacji. :jezor:
ja jestem dziewczyną i mutacje miałam. xD
tzn mam nadal.
tylko przechodze to troszke inaczej niż Wy.
ja mam gruby głos jak chłopak... parę dni później taki jak małe dziecko... a potem znowu gruby. xD ale nie mam piskliwego ani bardzo bardzo grubego. xD
po prostu parę dni taki, a parę dni taki. ^^
i chrypkę czasami też mam [wtedy nie potrafię słowa powiedzieć]
moja mama myślała że to jakieś problemy z gardłem a po wizycie u lekarza [baaardzo fajnego. xD] okazało się że 'pani córka przechodzi jako jedna z niewielu mutację :) '
o jak miło. xD
wszystko powoli kończy się,
traci sens``

################
jaaaa.! xX

AdeXis^^ 
Nowicjusz
Czasozamulacz...^^

Wysłany: Nie Lip 20, 2008 21:46   

hehe... ja potrafiłem mówić bardzo niskim głosem nagle zalamanie i sopran :P i dalej niski... a tak pozatym to chyba wszystko bylo ok ;)

Sagan 
Początkujący

Wysłany: Nie Lip 20, 2008 22:58   

A ja nawet nie wiem. Miałem dziecinny a teraz mam taki kijowy :/ Taki niski :/

Poczciwiec 
Początkujący

Wysłany: Nie Lip 20, 2008 23:28   

Mnie najbardziej wkurzało jak coś gadałem i nagle mnie zatykało, dostawałem chrypę i słowa nie mogłem wydusić. Miało to jednak swoje plusy bo przynajmniej nauczyciele w szkole zmieniali ofiarę do pytania na ocenę w takim momencie :)
Za te cierpienia mam jednak niski głos i to na tyle niski, że mógłbym dorabiać jako subwoofer :)

urke93 
Dyskutant
Tańcząca z wilkami

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 20:53   

Tak się zastanawiam i myślę sobie, ze to dziwne, ze nigdy nie zauważyłam, zeby któryś z moich kolegów w klasie miał mutację. A co do twojego problemu, to musisz się nauczyć obracać całą sprawę w żart. Niestety nic nie możesz z tym zrobić (z mutacją oczywiście), więc po co się dodatkowo stresować. Pomyśl sobie, że każdy chłopak to kiedyś przechodził, nie ty pierwszy i nie ty jedyny. No właśnie, a jak to jest, czy każdy chłopak przechodzi mutację?

Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...

Odpowiedz do tematu