Wysłany: Pią Lip 18, 2008 22:28 Przypały z mutacja
Chlopaki czy mieliście jakieś przypały związane z mutacją? Ja kilka:
1. w I sem 2 kl gima jak piałem na maxa to wstydzilem sie gadac. Skonczylo się jedyną z polaja na semestr. W chacie afera, że się nie ucze tylko przy kompie siedzie, kontrola historii, starsi odkryli różne dziwne (według nich) strony kture oglondałem, afera na maxa, ograniczyli kieszonkowe i dostałem bana na kompa dopóki nie zdam polaja. No nie znali prawdziwego powodu oceny. Ale po dwuch tygodniach zdałem przed nauczycielką i bylo oki.
2. na początku drugiej kl gima poszedłem do sklepu kupic trampki na wf. Miałem wtedy moze ze 170 cm wzrostu i wiem, że wyglondałem jeszcze jak dzieciak (zero zarostu + trondzik). Jak zapiałem , że chce trampy 45 (nosze 44, ale myslalem ze mi noga jeszcze urośnie) to baba sie spytała tak ze cały sklep słyszal - to dla ciebie czy starszego brata. Normalnie wszyscy w sklepie rechotali a ja myslalem ze sie zapadne pod ziemie. Oczywiście trampow nie kupilem
3. koniec 2 kl - startuje w zawodach pływackich. Rejestrując sięt rzeba podać nazwisko - gadam piskliwie i slysze od kolesia -podstawówki startują za godzinę co się odzywasz. Rechot qmpli a ja cały czerwony
4. próba kupna piwa zakonczona niepowodzeniem
5.na lekcję wychowawczą przyszedł jakiś koleś (gadał że lekarz) cos nam wyjasniac o dojrzewaniu i jako przykład mutacji wziął mnie. Cale szczęście ze byla to lekcja tylkodla chlopaków
Pomógł: 5 razy Wiek: 16 Dołączył: 02 Cze 2008 Posty: 205 Skąd: Radom
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 00:13
Coś tam pamiętam, że troche popiskiwałem xD Często jak cos mówilem ludzie zatykali uszy z grymasem na twarzy xD Ale tak źle nie było. Na szczęście mam to już za sobą.
Pomógł: 37 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1755 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 07:36
Większy problem to ty masz chłopcze ze sobą niż z mutacją . W życiu bym się nie przejął takimi sytuacjami tylko obrócił je w żart, a z całej tej mutacji się śmiał. Zmień nastawienie i po sprawie. Mnie do tej pory mimo, że niedługo będę miał na karku 19 lat pytają o dowód i jakoś wcale się tym nie przejmuję tylko się z tego śmieję .
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:24
Ja bym chciał mieć mutację z powrotem, wtedy to potrafiłem zaśpiewać czysto piosenkę Jigglypuff'a. Poważnie .
ja jestem dziewczyną i mutacje miałam. xD
tzn mam nadal.
tylko przechodze to troszke inaczej niż Wy.
ja mam gruby głos jak chłopak... parę dni później taki jak małe dziecko... a potem znowu gruby. xD ale nie mam piskliwego ani bardzo bardzo grubego. xD
po prostu parę dni taki, a parę dni taki. ^^
i chrypkę czasami też mam [wtedy nie potrafię słowa powiedzieć]
moja mama myślała że to jakieś problemy z gardłem a po wizycie u lekarza [baaardzo fajnego. xD] okazało się że 'pani córka przechodzi jako jedna z niewielu mutację '
o jak miło. xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Mnie najbardziej wkurzało jak coś gadałem i nagle mnie zatykało, dostawałem chrypę i słowa nie mogłem wydusić. Miało to jednak swoje plusy bo przynajmniej nauczyciele w szkole zmieniali ofiarę do pytania na ocenę w takim momencie
Za te cierpienia mam jednak niski głos i to na tyle niski, że mógłbym dorabiać jako subwoofer
Tak się zastanawiam i myślę sobie, ze to dziwne, ze nigdy nie zauważyłam, zeby któryś z moich kolegów w klasie miał mutację. A co do twojego problemu, to musisz się nauczyć obracać całą sprawę w żart. Niestety nic nie możesz z tym zrobić (z mutacją oczywiście), więc po co się dodatkowo stresować. Pomyśl sobie, że każdy chłopak to kiedyś przechodził, nie ty pierwszy i nie ty jedyny. No właśnie, a jak to jest, czy każdy chłopak przechodzi mutację?
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...