hmmm ja tam planuje załozyc rodzine w późniejszym wieku
moim najwiekszym planem życiowym jest zdanie licencji rajdowej na KJS-ach
i wziecie udziału w jakims wiekszym rajdzie
_________________ Są chwile o których nie potrafimy zapomnieć.
Te chwile tworzą Naszą historię.
Historię której jesteśmy głównymi bohaterami.
A ja będe iała męża, który będzie wracał zawsze o 17:27 do domu, ja będe miała taka smieszną fryzurką ala lata 70' i taką zieloną rozkloszowaną sukienkę. I będize3my się codziennie całowac na powitanie. Będziemy miec domek z białym płotkiem i ogródkiem z goździkami, dzecko jedno, będziemy je męczyc że ma się uczyc itp itd.
A tak na serio to mi wystarczy jak będe zdrowa i szczęśliwa w przyszłości, tak samo jak mój przyszły partner i moje przyszłe dzieci.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Wiadomo - ślub jak z bajki ...
Dom taki w którym byłaby koniecznie cudowna atmosfera ...
Dzieci - nie za dużo .
Praca - dobrze płatna, a przy tym spełniająca mnie.
studia.
na studiach miłość (platoniczna).
po studiach mieszkanie.
ślub.
po ślubie dopiero dzieci.
dobrze płatna praca.
od punktu trzeciego mam zamiar spełnić to w Ameryce, a kto wie, czy nie uda mi się już od pierwszego.
btw było już kilka dość podobnych tematów, czy mi się tylko wydaje?
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 14:42
Może na taką "poważny" związek to dobrze by było po lub na studiach, gdy już będę troszkę strsza a jak bym znalazła i okazał by się tym jedynym, to oczywiście najpierw chciałabym skończyć studia, potem praca, no i troche spędzić czasu z tą "drugą połówką" bo do rozwodu mi się nie śpieszy a ślub zawsze moze poczekać
ale nie wiem co będzie w przyszłości, na razie jestem nastolatką i raczej wszystko przede mną no neee
_________________ "...A oczy są zwierciadłem duszy..."
często o tym myślę...
Po wymarzonych studiach (albo w ich czasie) chciałabym zamieszkać ze swoją 2 połową. Potem znaleść dobrą pracę (dość dobrze płatną, ale nie taką, by moc tonąć w kupie kasy), mieć fajne mieszkanko lub domek. Mieć spokojną, kochającą się rodzinkę...ja, mąż, dziecko lub ich 2... spokojne życie, bez stresu, kłótni, długów...
Pójdę na studia .
Tam znajdę kandydata na męża .
Po studiach ożenię się z nim ( świadkiem będzie moja przyjaciółka Edytka )
Będę sobie pracowała
Nie będę żyła biednie, ale też nie za bogato .
Nie ma co szaleć .
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Ja juz mam swoją połówkę mamy swoje wspólne marzenia tak wiec:
W tym roku konczymy gimnazjum on wybiera sie do liceum informatycznego a ja na biochemie Pózniej ja chce dostac sie na medycyne a on na studia informatyczne.. Moja wymarzona praca to wiadomo lekarz.. On chce być programatorem coś takiego :P Marzy nam sie własny dom W sumie z tym problemów nie bedzie ja jestem jedynaczką więc zapewne rodzice zostawią mi dom :P jest dosc duzy wiec i rodzina nam sie duza marzy na razie nie myslimy o dzieciach... Ale były rozmowy ze chcemy ich 3 dwie dziewczynki i chłopca ale mysle, że to nie od nas zalezy :P Moze będą bliźniaki :)
Chciałabym się ożenić =) Piękny ślub i przyjęcie weselna.
Miałabym pracę. Byłabym weterynarzem, miałabym lecznicę.
Miałabym 2 dzieci. Nie więcej nie mniej. Mały odstęp czasu między narodzinami.
Tak to sobie zawsze wyobrażałam ;P I jeszczetak będzie
_________________ "Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..."