Pomógł: 2 razy Wiek: 14 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 152 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 10:34
funky_boy napisał/a:
bo golenie jest irytującee
Rzeczywiście jest irytujące, ale dojrzewanie ma swoje dobre i złe strony. Jednak wole być dorosłym, niż dzieckiem. A ile korzyści z tego. Pierwszy pocałunek, z czasem sex itd. Długo wymieniać.
_________________ Jak pomogłem, to kliknij "pomógł".
Bosh, 14latkowie narzekają na to, że golenie jest irytujące...
Jeszcze dobrego zarostu nie macie a już narzekacie na golenie. Swoją drogą broda też może być fajna.
Pomógł: 2 razy Wiek: 14 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 152 Skąd: Radom
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 15:15
Fajna jest ale irytujące jest to że musisz golić ten kiepski zarost ale wnerwiający. Ponieważ podczas golenia możesz się zaciąć, coraz szybciej rośnie zarost itd. Fajna jest broda, ale każdy woli to co chce.
_________________ Jak pomogłem, to kliknij "pomógł".
Ja się już tam do golenia przyzwyczaiłem xD
co 2 dni...jednak nie irytuje mnie to
_________________ HIP HOP demoralizuje młodzież? To bzdura!
Żyj tak żeby inni nie musieli przez Ciebie płakać Masz problem z DIETĄ, niedowagą, nadwagą? Pisz do mnie. Pomoge rozwiązać problem
Ja od czasu gdy zacząłem się golić zaciąłem się 2 (słownie: dwa) razy, dodatkowo zacięcie nie boli. Na szybkość rośnięcia zarostu możecie zacząć narzekać koło 20.
Dodatkowo co można mieć w wieku 14 lat, broda z włosów z myszych ci** jak to znajomy mówi
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 25 Kwi 2008 Posty: 127 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 12:42
Dziecieca postura ? Hmm , nie jednak wole szybko dojrzewac ;d
_________________ Dopóki wierzysz że może być inaczej,
Że będziesz walczył jak ja walczę
Będziesz panem świata królem siebie właśnie
Trzymaj to na pulsie wiara nie ugaśnie!
golenia wkurza mnie szczególnie kiedy mam podrażnienia , bo np. musze sie szybko ogolić ...
A jeśli chodzi o dojrzewanie , to ja szybko dojrzewam zarost szybko sie pojawił , włosy łonowe też miałem pierwszy wśród kumpli itp
haaha..jakie wyznania problem w tym ze dojrzewanie fizyczne zadko idzie w parze z rozwojem psychicznym ja np. czuje ze zmienilem tylko zabawki a jako takiego poczucia odpowiedzialnosci za siebie jak nie bylo tak nie ma dobrze mi z tym nie chce dorastac ;D