Z jednej strony fajnie jest być dzieckiem... zero problemów.. luz bluz i w ogóle;d a z drugiej strony okres dojrzewania..to trudny okres..i chciałabym go jak najszybciej przejść bo zaczyna mnie wkurzać.
Szybko I szybciej bede mial coś w głowie tym lepiej ... :p Bedac niedojrzalym nie mysle jak normalny facet ale jak dziecko ktore sobie jaja robi Chyba jestem typem faceta ktory woli trzeźwo patrzec na świat a nie przez pryzmat dziecinady itp. x)
_________________ Kazdą porażkę nie traktuj jako przegraną, tylko jako nowe doświadczenie Tak w ogóle to kocham was ;* xD
Pomógł: 1 raz Wiek: 70 Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 127 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 22:19
ja juz pisalem ale dopisac musze.. wole byc jeszcze dzieckiem i nie przejmowac sie prawie niczym.. wyszalec sie itp.. mam 15 lat i nikt nie moze mi powiedziec ze sie zachowuje jak dziecko bo dzieckiem jeszcze jestem.. nie chce byc taki jak starsi koledzy.. tzn udawac ze jestem juz dorosly i strasznie powazny.. to nie dla mnie... jestem swirem ^^
Być dzieckiem, dzieckiem. ^^ Wkurzające są takie osoby, które udają dorosłych, żaal. Jak będą starsi to jeszcze zapragnął powrócić do tych młodzieńczych lat. : D
Udawać ze ejst dorosły ?? To było do mnie ?? Nie jestem strasznie poważny albo coś w tym stylu ale nie mam zamiaru latać po podwórku, bawić sie i robic sobie jaja 24h na dobe
_________________ Kazdą porażkę nie traktuj jako przegraną, tylko jako nowe doświadczenie Tak w ogóle to kocham was ;* xD
Ja jestem w trakcie dojrzewania i mi się to podoba.Dojrzewam szybciej od moich kolegów i dziewczyny na mnie lecą ;D.Mówią że jestem bardziej męski od nich