kurde a ja nigdy nie miałem przyjemności gadać z rodzicami na ten temat...
Aż dziw że nie mam przynajmniej trójki dzieci
Ale gdyby np. mój ojciec podszedł teraz do mnie i zapytał się czy wiem jak bym się miał zabezpieczyć to byłaby to najśmieszniejsza rzecz jaką w życiu słyszałem. Niestety nie zapowiada się na taką gadke ;/ a szkoda hehehe.
To znaczy, jak ma zalozyc szczesliwa rodzine, czy jak byc szczesliwy w swojej terazniejszej ?
To znaczy że przedmiot "wychowanie do życia w rodzinie" został założony sztucznie, tylko po to by wyciągnąc kasę od podatnika ;] i tak naprawdę jest on totalnie zbędny. A w szóstej klasie raczej o seksie się nie powinno myśleć, bo osoby które w szóstej klasie tracą dziewictwo jest może 0,00000000001% a dla nich nie zakłada się osobnych przedmiotów;]
_________________ F A N A T Y K
Carla [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 15:20
Bęsik napisał/a:
tylko po to by wyciągnąc kasę od podatnika ;]
No i jaki w tym problem ?
Kazdy pomysl jest dobry, zeby kase brac
Bęsik napisał/a:
A w szóstej klasie raczej o seksie się nie powinno myśleć,
A o rodzinie <swojej wlasnej -dzieci, zona, maz> w ogóle nie powinno byc rozmowy, bo to i tak do niczego nie prowadzi ..
naprawdę nie mam pojęcia dlaczego stworzono taki przedmiot "przygotowanie do życia w rodzinie" lub "wiedza o seksie" ( rzadko sie spotyka z tą nazwą ponieważ brzmi ona zupełnie jak "wiedza o społeczeństwie").
wg mnie takie rzeczy człowiek sam powinien poznać, sam powinien wiedzieć co jest dobre a co złe. A wiedza o rozmnażaniu zawarta jest w naszym instynkcie.