Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 08:23
MaT! napisał/a:
szkoda, że coraz więcej jest takich paninek..
jak jest gorąco to iwdać jak im sie to wszytsko spływa... ŻAL
Jakby sie nie malowały to ktory chlopak by na nie spojrzał .. powiedzmy sobie prawde. Ja się maluje,wiadomo ze nie kilo tapety,ale jakis tam puder,cienie,tusz i odrazu inaczej wygladam,wcale nie uwazam się za pustą panienkę,chodze do najlepszego LO w okolicy,malowane lale kojarzycie tylko i wylacznie z pustymi blondynkami, niestety ten stereotyp juz dawno wyginął,jakbyscie nie zauwazyli technika i zycie idzie ciągle do przodu,takze ludzie sie rozwijaja i sa bardziej wykształceni. Radzę najpierw pomyśleć a później pisać.
A ŻAL to ty masz teraz... jesli chociaz zrozumiales to co napisalam.
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 10:19
rozkołysz świat napisał/a:
Jakby sie nie malowały to ktory chlopak by na nie spojrzał .. powiedzmy sobie prawde. Ja się maluje,wiadomo ze nie kilo tapety,ale jakis tam puder,cienie,tusz i odrazu inaczej wygladam,wcale nie uwazam się za pustą panienkę,chodze do najlepszego LO w okolicy,malowane lale kojarzycie tylko i wylacznie z pustymi blondynkami, niestety ten stereotyp juz dawno wyginął,jakbyscie nie zauwazyli technika i zycie idzie ciągle do przodu,takze ludzie sie rozwijaja i sa bardziej wykształceni. Radzę najpierw pomyśleć a później pisać.
ejj, spoko przecież ja nic nie mam do make up'a, sama się codziennie maluje
chodzi mi tu o takie laski, które mają niewiadomo co w głowie, na twarzy mają kilo tapety i myślą tylko o tym, czy im się paznokieć nie połamał, albo puder nie obsypał !
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Vanilla Ice napisał/a:
buahahahaha nie znalem tego
Jesli twierdzisz, ze te osoby sa dziecinne jedynie dlatego, ze mowia takie rzeczy, to sie nic a nic nie znasz.
zacofany?
owszem!
MaT! napisał/a:
Czy wyobrażasz sobie XXX jak se robi palcówe ??
Wrednik napisał/a:
"Bzykałaś się..."
kOpEr napisał/a:
U mnie w klasie chlopcy i kilka dziewczyn, niestety, gdy zobaczą chlopaka z dziewczyną rozmawiających razem, to po całej szkole na drugi dzień wszyscy mówią : "A ten chodzi z tym"
bellamuerte napisał/a:
strzelają ze staników, wydurniają się jak dzieci
kopalnia tekstow i zachowan, musze wszystkie wyprobowac.
My, czyli
Cytat:
chłopacy
, mamy znacznie fajniejsze zabawy od Was! Jestesmy niemal caly czas beztroscy i nie martwimy sie czy Zenek caluje Kryske za rogiem czy moze za winklem. Od zawsze gralem w karty pokemon, bawilem sie w sale pojedynkowa z Harry'ego Pottera, w Dwie Wieze, we wszystko, wszystko, wszystko! I wiecie, co Wam powiem? W szkole bylo mi znacznie przyjemniej niz nudziarom, ktore mowia, ze "nie da sie z nimi pogadac". Podejdz i pomow, a zapewniam, ze bedziemy mieli wiele wspolnych tematow. A ja sie sam do Ciebie garnac nie bede, bo :
1. to nie ja na Ciebie narzekam
2. bardzo dobrze sie bawie
HA HA [szyderczy smiech] wiem o co w tym opisie chodzi:
~~> ?<~~ ImPrEsSka ? xDD~~ KiSsY 4 eŁuUuKyAaSyZyEeKyy xD:*****MisS U:*
.......^^............ ^^................................ ^^^^^^^^............................^^
.....myśli.......impreza........................buziaki dla Łukasza...................... tęskni..
Pomogła: 3 razy Wiek: 15 Dołączyła: 12 Mar 2007 Posty: 806 Skąd: Wratislavia
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 15:34
Dziękuję bardzo za przetłumaczenie tego języka (nie wiem skąd on pochodzi) na polski
Nie no, nie można pisać czegoś normalnie i tak żeby to wszyscy zrozumieli?
Ten opis trochę wygląda jakby jakiś niedorozwój go pisał xD.
RoOsHoFfycH PoKeMonQoOf to ja nawet, tolerancyjna osoba, nie trawię :]
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.