Chyba żartujesz! Nie oceniam ludzi po tym jak mają napisany nick!
ja tam do łowczyni Koberki nic nie mam, nawet na nick w stylu pokemonqóff nie zwróciłam uwagi
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.
Vanilla Ice, dziwne poglądy na temat pustych panienek i dziecinady... Chciałbyś żeby Twoja laska lizała się (za przeproszeniem) codziennie z innym? A opisy, to tylko zalążki do ludzkiej głupoty!
_________________ Prostota jest prosta, piękna i pomijana.
Vanilla Ice, dziwne poglądy na temat pustych panienek i dziecinady... Chciałbyś żeby Twoja laska lizała się (za przeproszeniem) codziennie z innym? A opisy, to tylko zalążki do ludzkiej głupoty!
zwroccie mi moj kaftan bezpieczenstwa, hahahahahahahha
od poczatku, po kolei
Cytat:
Vanilla Ice, dziwne poglądy na temat pustych panienek
coo?! Gdzie?!
kOpEr napisał/a:
Vanilla Ice, dziwne poglądy na temat dziecinady
Lets face it- po prostu nie jestem nudziarzem.
kOpEr napisał/a:
Chciałbyś żeby Twoja laska lizała się (za przeproszeniem) codziennie z innym
Nie mam diabelskiego pojecia jak to sie ma do tematu. Ale to w ogóle.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 14:54
więc tak... zauważyłam u siebie też mam takie wrażenie:) po prostu czasem czuje się aż nazbyt dojrzała do mojego otoczenia.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Ja się W TEN SPOSÓB nie zachowuje a w większości ludzi w moim wieku, zauważam to.
Czy to zależy ode mnie czy od tych "dzieci"??
Po prostu jesteś dojrzalszy, szybciej dojrzałeś od reszty. Poczekaj parę lat, oni dorosną i będziesz mógł pogadac wreszcie z kimś na swoim poziomie. A póki co nie wywyższaj się ze swoją wiedzą, bo dzieciaki w przypływie dziecinady do mózgu, zaczną sobie brechtac z Ciebie.
Siemano.
Wiem, że może nie jestem najstarszą osobą na świecie i na pewno nie najdojrzalszą, ale w zachowaniu nie których zachowań moich rówieśników zauważam straszną dziecinadę. Zastanawiam się czemu? Oczywiście nie mówię, że jestem suuper poważny itp. ale naprawdę takie zachowania po prostu mnie denerwują np. "Masz zarazę od ..." "Idź się liż z ..." itp. (jest wiele innych takich STRASZNIE dziecinnych zachowań)
Ja się W TEN SPOSÓB nie zachowuje a w większości ludzi w moim wieku, zauważam to.
Czy to zależy ode mnie czy od tych "dzieci"??
"dzieci" - czyt. też jestem dzieckiem (no już nie takim małym ^^) ale te zachowania to przesada
Ty pewnie dorastasz i juz cie nie bawi takie zachowanie dziecinne. znajdz sobie towarzystwo w ktorym sie bedziesz czul swobodnie
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 12:52
Też mam niektórych znajomych którzy są dziecinni. Momentami na prawdę bywają wkurzający Inni znów chcą być na siłę poważni i dorośli co też jest wkurzające.
No, ale cóż jedni dojrzewają prędzej drudzy później
Podziwiam Cię za Twoją dojrzałość
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Inni znów chcą być na siłę poważni i dorośli co też jest wkurzające.
No, ale taki to nie jestem. Na pewno czasami zdaję się być dziecinny, ale bez przesady nie? Teraz idę do 1 klasy i zobaczę jak to będzie.. Ale chyba 2 miesiące to o wiele za mało. Może będzie jeszcze gorzej?
_________________ Prostota jest prosta, piękna i pomijana.
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 13:17
KoBeRkA14 napisał/a:
Ja mam właśnie nick w ten sposób napisany ale jestem normalna a nie jakaś shizo.
Mam nadzieję że nie bierzecie mnie za jakąś pustą panienkę?
nie wiem czy inni, ale ja biore ==
ja niecierpie takiego zachowania typu "zakażona od..." itd. ==
no ale cóż, ja też nie jestem niewiadomo jaka poważna xD
_________________ Lubie film AVP i co z tego? Nie czepiajcie sie mnie tylko dlatego, że lubie kosmitów i nie pisze o np. chłopcach, tusz czy błyszczyk, nowa moda albo nie moge sobie znaleźć chłopaka.