Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 424 Skąd: się wziąłem?
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 23:35
AdeXis^^ napisał/a:
ja tam nie chodze na żadne imprezy, nie pije, nie pale, nie cpam wiec jest wszystko ok a ze mnie rodzice wurzaja i traktuja jak dzieciaka to chyba normalka
Jakbym czytał o sobie. Jestem nieśmiały ale niestety i chamski i nerwowy. I potrafię nie raz ludziom dowalić, nawet gdy tego nie chce.
_________________ Czy to lato... czy to zima... to na forum nudy nima!!!
LadyInsane, ja mówię prawdę co do testosteronu Naprawdę często wąs u kobiety świadczy o zaburzeniach hormonalnych Jednak warto zrobić sobie badanie na poziom testosteronu we krwi czy oby na pewno jest mniejszy niż 100 ng/dL (nanogramów na decylitr)
No cóż, jak każda dziewczyna zaokrągliłam się tu i ówdzie . Zmian w charakterze i stylu trochę było. Stałam się chamska i sarkastyczna (jeszcze mi nie przeszło i już chyba nie przejdzie), a styl - słucham ostrzejszej muzyki przez co mam problemy w domu i w szkole. Ludzie tego nie akceptują i nie mogą zrozumieć dlaczego.
heeeeeeeeheeeeee.... Mi sie zaczelo w wieku 12 lat. Kłótie z rodz. Ale nie żebym uciekała z domu .
Zaokrągliłam się... No..A psychika mi raczej nie nawaliła
No i miałam wtedy pierwszego chłoptasia Pierwszy CMOK (ach to bylo cudne!) i takie tammm
Do dzis jestem SzAlOnA oNa
Yo!!!
Widać
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
10 lat - pierwsze oznaki starzenia się. Siwe włosy, zmarszcki itp.
11 lat - Mój penis... ale to baaaardzo długa historia
12 lat - Mam włosy na... też nie warte wzmianki
13 lat - zaczynam się robić poważny. W tym wieku czytałem dużo książek.
14 lat - Robię to, co widzicie
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
10 lat - pierwsze oznaki starzenia się. Siwe włosy, zmarszcki (ale se wymyslilem nie?)itp.
11 lat - Mój penis... wreszcie go zobaczyłem!!
12 lat - Mam włosy na... dupie! też nie warte wzmianki
13 lat - zaczynam się robić poważny (maczo ze mnie). W tym wieku czytałem dużo książek.
14 lat - Robię to, co widzicie (czyli jednym słowem .. nic)
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 16 Mar 2008 Posty: 117 Skąd: Z daleka
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 12:13
Mnie wszystko wokół strasznie wkurza, wściekam się o byle co, buntuję się i w dodatku zrobiłam się strasznie przewrażliwiona. Poza tym oczywiście bardziej mnie ciągnie do płci przeciwnej Ale z tym buntem to jest strasznie... Mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie i chcą mi tylko dokuczyć, a z dorosłymi to w ogóle nie mam o czym gadać...
Ja zaczęłam dojrzewać bardzo szybko... fizyczne zmiany zauważyłam już w drugiej klasie podstawówki. Czułam większy pociąg do płci przeciwnej , z czasem zamknęłam się w sobie, a później zbyt mocno otworzyłam.. stałam sie łatwowierna i naiwna, ale w dużej części mi to przeszło, zaczęłam bardzo dużo myśleć o przyszłości, a emocje.... to jest najgorsze. Szczególnie gdy moje "humory" odbijają się na kontaktach z osoba na której mi zależy. Mówiąc ogólnie mój charakter zmienił się o 360' i chyba trochę "zmądrzałam" xD
_________________ Milczenie jest czasem najgłośniejszym wołaniem o pomoc...
ja jakos sie tez zbytnio nie alienuje styl... hmmm.. zaczynam o siebie dbac lubie dobre ciuchy ;] aktualnie : buciki puma ferrari czarne jeansy koszula polo ferrari wlosy 1.5-2cm lekko na żel ale nie tam jakies laluśiowanie typu solarium albo tony samoopalacza ;]
czyżbyśmy mieli przystojniaka na forum?
hmmm. xD
-buntuje sie xD
-krzycze, wściekam się, trzaskam drzwiami, płacze, kopie, gryze xD
-zdaje mi się ze rodzice na mniej mi pozwalają x|
-paliłam...piłam... nie ćpałam xD [nie jestem uzależniona! mozna powiedzieć ze to było jednorazowe]
-latam za kolesiami... x|
-przesiaduje długo przy lustrze. xD
-mam swój styl.
-szukam sensu życia.
i tak mozna bez końca. xD
feee feee obrzydliwe dojrzewanie
ku mojemu zdziwieniu WCALE NIE PRZYTYŁAM xD
mam te 'kobiece kształty'
ale nie waże więcej niz 50kg. xD
tak w sam raz^^
pozdrówka
_________________ `` nic nie jest wieczne,