forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Symptomy Dojrzewania
Autor Wiadomość
Sagan 
Początkujący

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 22:06   

Też jakoś nie tryskałem niczym w nocy :P
Resztę przeszedłem łącznie z mutacją - cięki Bogu bo miałem kijowy głos.
Eee coś jeszcze miałem pisać... aha już powoli przestaje mnie wszystko denerwować. Staję się spokojny. Zostanę mnichem.

czuher
Początkujący

Wysłany: Wto Sie 05, 2008 21:29   

Hmmm
to ja mam tak jak inni (chlopcy) co tutaj pisali
tylko do tego dochodzi jeszcze
ze strasznie sie wk****** ja przegram w makao na kurniku :D

Odcinki Online www.naruto.wbijam.pl

Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza:jednym jesteś ty,a drugim śmierć-Andrzej Sapkowski

Hasiu 
Początkujący
Filozof Naczelny

Wysłany: Wto Sie 05, 2008 21:32   

Co ja robiłem jak dojrzewałem.. Dawno to było.. Piszczałem jak baba, bo taki głosik miałem.. :hihi:

Co do tryskania po nocy.. Każdy chłopak miał nocne polucje czy jak to sie tam nazywało.. Jeden może mieć jedną przez całe życie, inny może mieć nawet przez rok jak nie dłużej. Ale każdy miał. Po prostu o tym nie wiecie, bo przez noc to wsiąka w baty więc nie zauważacie tego i tyle. Albo jeszcze nie mieliście. Ale każdy ma, albo miał, albo będzie dopiero miał przynajmniej raz! Taka jest natura i tyle. Nie oszukacie jej.

Zefir 
Dyskutant
Niebieski ogień

Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 19:33   

a mi głos się zmienił,więcej jem,często stroję fochy i jestem nadpobudliwy
mam pryszcze :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: z czego nie jestem szczęśliwy bo i dziewczyny i chłopaki się czepiają
mam 14 lat i już 2 razy się onanizowałem......no co?
Każdy ma swoje potrzeby
W kółko zmieniam poglądy i wykłócam się z rodzicami i z kościołem i z prawem
polucji nie miałem i nie będę miał co jest bardzo prawdopodobne
włosy -.- są denerwujące bo nie mogę nakładać latem krótkich spodenek bo mogę zostać ``zabity`` komentarzami w szkole do moich włosów .jak na 14 lat to mam włosy tylko na nogach takie jak mają faceci po 60 <nic nie mówić> :/
Z ubieraniem są kłopoty bo starych nie stać na ciuchy które mi wpadły w oko tzn stać ich tylko ich interesuje to żebym się uczył i nic więcej i nie mają dla mnie czasu
Zrobiłem się bardziej samotny bo przyjaźń z ludźmi ze szkoły może doprowadzić do zagłady wiem to z zeszłego roku
W domu się kłócę bo wszyscy czegoś odemnie chcą :/
Nie czuję się najlepiej
Wzrost podskoczył co jest denerwujące bo każdy się zachwyca że jestem wysoki
mam wystający brzuszek też chociaż wolałbym kaloryferek bo wiem że dziewczyny na to lecą
Nie klnę bez potrzeby
W domu nikt mnie o nic nie pyta bo ja jestem najmniej ważny :/
Nikt mi nie ufa ciekawe czemu
Głos mi się zmienił co jest również denerwujące bo cała ``zdziecinniała`` klasa nie rozumie co mówię przez ten głos
Zrobiły mi się doroślejsze rysy twarzy co mnie załamuje ,ponieważ chcę być jeszcze młody jak moi koledzy
Dziewczyny czepiają się do mnie o wszystko
Jestem najbardziej owłosiony bo nikt z mego rocznika nie ma tylu włosów<załamka>
Czy duża ilość włosów na nogach jest spowodowana oparzeniem 3 stopnia i przeszczepem skóry z tego powodu?
Ogólnie dojrzewanie jest ohydne
I nie lubię sportu przez co jestem odrzucony w szkole
Mówię Wam, Wy żyjecie lepiej odemnie

muskowiec 
Początkujący

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 23:59   

Up, nie bądź taki pewny, jakbyś wiedział przez co ja już przeszedłem albo jakbyś się dowiedział przez co Pan Rysownik przeszedł to już na pewno byś cofną to co napisałeś.

Cytat:

2 razy się onanizowałem......no co?

Rekordu nie pobiłeś, ja się czasem nawet 2 razy dziennie onanizuje ale to rzadko, mój rekord to 6x w dzień :lolek:

Co do tematu to mi mutacja minęła bardzo szybko a jedynymi oznakami była czasem załamujący się głos i chrypa lekka czasem, a w sumie często. Na szczęście włosy nie rosły i nie rosną mi za szybko i dzięki Bogu, wąsy też nie aczkolwiek czasem muszę golić się pod pachami albo tam na dole :P Polucji nie miewam, wkurwi...rzam się, raz po po prostu przegrywałem w CSie i rozwaliłem klawiaturą wszystko w zasięgu wzroku, klawiatura nie przetrwała walki z biurkiem.

Ogólnie to nie wiem po co człowiek staję się tak całkiem dorosły, szczególnie na twarzy.

Pan Rysownik 
Nowicjusz
3%

Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 00:16   

O mnie mowa? To miłe...

Ja nie załamywałem się moim dojrzewaniem, bo nie miałem czasu o nim myśleć. W domu nie było na chleb, w szkole byłem bity, okradany i opluwany i dodatkowo odszedł od nas ojciec i zostawił mnie samego z matką. Przez to zachorowałem na padaczkę.
Matka tymczasem ciężko pracowała i nabawiła się dożywotniej wady kręgosłupa.

Zanim chłopcze zaczniesz pisać, że nikt nie ma gorzej od Ciebie to wyjdź na ulicę - spójrz na kogoś kto nie ma ręki lub nogi. Ty masz całe swoje ciało i zdrowie. I nikt Ci go bezpowrotnie nie zabrał. A oni? Utracili coś i nie odzyskają tego, niezależnie od tego ile by nie płakali czy śmiali się. Jesteś zbyt młody, aby zrozumieć. Masz w życiu wszystko ale tego nie doceniasz. Właśnie dlatego nie załamałem się nerwowo, a byłem bliski tego, bo zobaczyłem kiedyś takiego faceta bez nogi i strzeliło mi do łba, że moja sytuacja kiedyś się odwróci - a jego nie.
I mimo to próbowałem trzy razy samobójstwa ażeby matka miała jedną gębę mniej do wykarmienia. Nie udało się jak widać. I bardzo dobrze - wszystko się zmieniło i wiem, że byłem wtedy po prostu niedojrzałym wyrostkiem. Takim jak Ty.

muskowiec 
Początkujący

Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 00:27   

3 paragraf to do mnie? A pierwszy to nie sarkazm? Bo ja czytałem twoją historię o twojej chorobie i pisałem jak najbardziej poważnie.

U mnie wszystko się odwróciło kiedy pobili mnie prawie na śmierć bo się przeprowadziłem.
Cytat:

13 lat - zaczynam się robić poważny. W tym wieku czytałem dużo książek.

Eee tam nie popisuj się :P , ja czytam nałogowo i wcale poważny nie jestem, przeciwnie.

Zefir 
Dyskutant
Niebieski ogień

Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 08:16   

Dobra, dobra skończcie filozofować
Jakbyście zobaczyli jak ja żyję z pewnością byście się zdziwili
z urazami fizycznymi da się żyć ale z psychicznymi już nie
Nie będę się spowiadał Wam co przeżyłem bo Was to nie powinno obchodzić
A co do polucji mam SWOJE zdanie i wiem ,że ich nie będzie no bo w końcu już 14 lat żyje ze swoim organizmem i znam go xD

Delicious 
Dyskutant
Otwieram oczy...

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 09:55   

Dziecko skończ się nad sobą użalać i naprawdę rozejrzyj się dookoła. Ludzie maja o wiele większe problemy, niż te Twoje problemiki i żyją bez takiego przeżywania ich i marudzenia. Uwierz mi, że te problemy, które tu opisałeś, ma większość nastolatków w Twoim wieku i to nie jest nic specjalnego, żaden powód do takiego użalania się nad sobą.

Zefir napisał/a:
Jakbyście zobaczyli jak ja żyję z pewnością byście się zdziwili

Szczerze?? Watpię!!

Zefir napisał/a:
A co do polucji mam SWOJE zdanie i wiem ,że ich nie będzie no bo w końcu już 14 lat żyje ze swoim organizmem i znam go xD

No, żebyś się nie zdziwił.

Pan Rysownik 
Nowicjusz
3%

Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:09   

Zefir - sam fakt, że masz komputer oznacza, że chyba aż tak okropnie Ci się nie powodzi. ;)

A poza żartami - padaczka to uraz psychiczny a nie fizyczny, panie doktorze. I powoduje ją nadmierny stres. Z padaczką spowodowaną fizycznie, przez ciało, trzeba się urodzić. Taka psychiczna, jak moja, jest do wyleczenia. Tak jak i Twoje problemy. Tylko musisz popracować nad sobą.

Zefir 
Dyskutant
Niebieski ogień

Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 12:52   

Wy nic nie rozumiecie
a komp dostałem na komunię i nie od rodziców
Wy nie wiecie o czym ja mówię jak zwykle na każdym forum
I nie chcę nic słyszeć typu :będziesz miał polucję aż się zdziwisz
Nie było u mnie polucji i nie będzie!
Wy macie po 19 lat i nie rozumiecie co do was piszę

Pan Rysownik 
Nowicjusz
3%

Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 12:54   

Hehehe... Wybacz, rzadko się z kogoś śmieję. Ale zabrzmiało to tak bardzo emo. ;)

To co Ty tutaj od nas chciałeś? Zrozumienia i głaskania po głowie? Bez przesady, jesteś już dużym chłopcem i musisz nauczyć się samemu dawać sobie radę ze swoimi problemami.

Mroczna Sadystka 
Moderator
Niewyżyta ;*

Pomogła: 40 razy
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 13:32   

Cytat:
Wy nie wiecie o czym ja mówię jak zwykle na każdym forum

no to nam wytlumacz. piszesz tylko, ze jestes pokrzywdzony, zle ci i nikt nie ma gorzej, ale dlaczego? Uargumentuj to, bo kazdy moze tak pisac. chcę dowodu.

muskowiec 
Początkujący

Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 15:02   

Zefir, człowieku, ile masz naprawdę lat? Bo mi się wydaje że tak 8-10. Cały świat go nie rozumie, on jedyny ma problemy i to największe bo wcześnie dojrzewa, znowu nue tak wcześnie a się użala że rotf-a zaliczyłem.

Cytat:
mam pryszcze :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa: :krzywa:

Też mam często i nie płacze.

Cytat:
W domu się kłócę bo wszyscy czegoś odemnie chcą :/

Biedak, masz posprzątać pokój? A to sadyści...... masz rację!

Zefir 
Dyskutant
Niebieski ogień

Ostrzeżeń:
 4/4/6
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 19:10   

Wam to dobrze bo wy potraficie sobie radzić z problemami a moje problemy mnie przerastają
a co do pryszczy to moja szkoła jest nie tolerancja dla takich jak ja
Nikt z chłopaków nawet tych z 3 klas nie ma pryszczy i takich włosów jak ja i codziennie jestem wytykany z tego powodu a najgorsza zmora to krytykowanie mnie przez dziewczyny w co się ubieram

Odpowiedz do tematu