forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Urok dojrzewania :/
Autor Wiadomość
Adamigo13
Nowicjusz

Wysłany: Nie Paź 22, 2006 15:30   

Ja mialem cary ryj w tym cholerstwie ale polazlem do DERMATOLOGA i przepisal mi antibiotyk zuzylem chyba ze 4 opakowania ale efekt super tak czy siak tzra isc do dermatologa i caly czas uzywac jakis lekow :silacz: :silacz: [/b]

Mała_Pe 
Moderator
Piotruś ;* !

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 15:34   

No ale efekty są ..
I gratuluje ;)

Maqcia
Nowicjusz

Wysłany: Pon Paź 23, 2006 06:57   

Ale problem z głowy :)

ja równiez gratuluje:*:)

polcia74 
Początkujący
polcia

Wysłany: Sob Lis 04, 2006 09:57   

skraby ja sadze tak ze jest to normalne tradzik w wieku dojrzewania ..ale trzeba jakos zapobiegac np tonikami i w ogóle pomagaja

Snoper 
Nowicjusz

Wysłany: Nie Lis 12, 2006 17:36   

Po toniku itp. jest fajny efekt odświerzenia :P Ale za kilka godzin znowu cera jest zatłuszczona. Najgorsze jest jak zaczniesz często dłońmi po twarzy jeździć wtedy wyskakują jak grzyby po deszczu dlatego próbuje tego unikać i jak do tej pory niema źle :P

Mała_Pe 
Moderator
Piotruś ;* !

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 07:03   

Ja byłam u kosmetyczni z moimi problemami..
I jak widać już mi troche lepiej..
Twarz taka fajniutka w dotyku..
w ogóle git ;)

Jula. 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Gru 02, 2006 12:36   

Hej,no tak,ale podobno nie można cały czas używać tych samych maści albo żelów,bo cera się do nich przyzwyczaja i gdy sie je odstawi,to bedą duże problemy.A używacie coś na buźke na dzień?(tzn nie mówie o żadnych tonikach,kremach,żelach itp.)Chodzi mi o to czy stosujecie podkład i jeśli tak,to jaki? Ja używam podkład w kremie z miss sporty dla cery z problemami - 01 i jestem z niego zadowolona,także polecam ;>

;)

Troskliwy Miś
[Usunięty]

Wysłany: Sob Gru 02, 2006 13:03   

Ja nie mam i nie miałem z tym problemów za bardzo...

Osoby z trądzikiem to też ludzie... gorzej jak ktoś sie nie myje... :mlotek:

Wiolcia
Nowicjusz

Wysłany: Sob Gru 02, 2006 15:21   

U mie nigdy ani jeden pryszcz nie wyskoczył, ale za to mojej siostrze... Ma prawdziwy wysyp od kilku lat. Ostatnio zaczęła stosować Benzacne i jej powoli przechodzi! Aż sama sie zdziwiłam. Aha: :respekt:
" Hej,no tak,ale podobno nie można cały czas używać tych samych maści albo żelów,bo cera się do nich przyzwyczaja i gdy sie je odstawi,to bedą duże problemy."

Ja znam inną opinię: gdy stosuje sie preparaty do twarzy z różnych firm, to wtedy nie dają tak dobrego skutku jak z jednej firmy.

To tyle co mam do powiedzenia :) :olaboga: :olaboga: :lolek: :mur: :respekt: :off: :jupi: :yahoo:

Carla
[Usunięty]

Wysłany: Pon Gru 04, 2006 12:58   

Wiolcia napisał/a:
Ja znam inną opinię: gdy stosuje sie preparaty do twarzy z różnych firm, to wtedy nie dają tak dobrego skutku jak z jednej firmy.

Dokladnie z tym sie zgadzam.. bo po to jedna firma tworzy jakies toniki, maseczki, zele zeby sie nawzajem uzupelnialy w oczyszczaniu skory xD

Aguś 
Moderator
Księżniczka.

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 13:52   

Najlepiej to odrzucić to wszystko i myć twarz mlekiem. Buzia gładziutka jak nigdy :DD
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie. ;)

Notatki.

Justi. 
Przyjaciel forum
szczęśliwa. ^^

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 13:57   

Aguś, Twoja metoda ? :DD zastosowana ?:DD
jak tak to zacznę .. :)
Bo mnie te syfy na nosie strasznie wkurzają :[

Aguś 
Moderator
Księżniczka.

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 13:58   

No ;)Myje tym twarz rano. Wieczorem emulsja do skóry wrażliwej.

Wągrów nie usunie.Na wągry dobry jest Differin, lub zwykły Benzacne.
"Tylko nie trzeba sobie, drogi sąsiedzie, zaprzątać głowy wielkimi planami, niech mi pan wierzy! Ja, na przykład, chciałem przewędrować cały świat. Ale cóż, okazało się, że wypadło inaczej. Widzę stąd tylko bardzo nieznaczny kawałek tego świata. Myślę zresztą, że nie najlepszy jego kawałek, ale, powtarzam, to nie jest takie straszne."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie. ;)

Notatki.

Ania92 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Gru 18, 2006 10:46   

ja mam pryszcze...niestety, jak ja tego nie lubie na twarzy :nunu: ,
ale co?
nic się nie zrobi...
no chyba, że zero czekolady (eeeee :nana: ) i kosmetyki na trądzik...

Carla
[Usunięty]

Wysłany: Pon Gru 18, 2006 11:46   

Ania92 napisał/a:
ale co?
nic się nie zrobi...

Glupie myslenie,
jak nic nie zrobisz to poczekaj jeszcze troche co sie bedzie dzialo..

Odpowiedz do tematu