Co z Acne Derm, czy ktoś z Was używał tego kremu??
Dostałam od dermatrologa, ale uzywam od 2 tygodni i oczekuję czegoś więcej...
Czy ktoś z was ma doświadczenia z Acne Derm, pomaga???/
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 10 Maj 2008 Posty: 71
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 16:59
Mi zaczyna przechodzic, chociaz z poczatku ojj bylo ciezko... benzacne mi bardzo pomaga i troche sama sie dziwie ale krem tlusty bambino naprawde bo niby powinien zapychac pory i wog a mi po nim wrecz tradzik przechodzi;))
ja też miałam straszne problemy z trądzikiem. Napisałam ''miałam'' bo teraz jest o wiele,wiele lepiej, chociaz nie jestem zadowolona z wyglądu ogólnego mojej cery. Rok temu kosmetyczka przepisała mi kosmetyki, które są niesamowicie dobre;) a mianowicie Clinique. Mam ztej serii mydło,tonik oraz krem;) Działają cuda!;p Używam ich rano. Na wieczór natomiast używam Physiogel-krem i physiogel-żel. Punktowo używam duac. Dużo z tym roboty ale cóż zrobic:( Tradzik psuje samoocene, samopoczucie. Zazdroszcze dziewczynom, które maja buźki gładziutkie
No to mnie załamałeś....Jak długo stosowałeś AD, długo czy zabrakło ci cierpliwości? Ja nie mam jeszcze twarzy o jakiej marzę, ale wydaje mi się, że jest trochę lepiej..czyżby siła sugestii??? nie, nie
Wiek: 16 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 13 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 21:24
Da się z tym żyć... w końcu to TEN wiek...
W dodatku dobry makijaż działa cuda
Ja sama używam wielu żelów, toników, maseczek... wszystko najlepiej działa za pierwszym razem, potem już gorzej. Ważne jest to żeby nie jeść niczego co zawiera kakao. Polecam herbatę RECEPTURY NATURY na włosy, paznokcie i SKÓRĘ. Ponadto w aptekach dostępne są różne leki, np. tabletki... pomagają
malina;) [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 13:42
Aguś napisał/a:
Macie trądzik??
Mam(niestety)
Cytat:
Jeśli tak to jak go leczycie?
Wizyta u dermatologa badz kosmetyczki i przypisanie przez nich leki
Aguś napisał/a:
A jak traktujecie osoby, które maja trądzik?
Normalnie nie widze powodu do traktowania ich inaczej. Kazdy przez to przechodzi(zazwyczaj)
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1596 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 13:51
Dominika_ napisał/a:
Ja nie mam jeszcze twarzy o jakiej marzę, ale wydaje mi się, że jest trochę lepiej..czyżby siła sugestii??? nie, nie
Dominika, przecież u każdego lek czy inne tego typu mazidła działają inaczej. Pinkerowi może nie pomógł, bo ma taką, a taką skórę, dla Ciebie przecież może być fenomenalny. Tylko trzeba "trochę" tego używać.
Jeszcze 16 tabletek do kolejnej wizyty. Mam nadzieję, że już ostatniej.
_________________ Myslovitz na wrzesień:
I budzę się w nocy i biorę prysznic
Rozbity w kawałki z oglądania telewizji
I boję się bardzo, boje się ludzi
Gdy wychodzę na ulice, a oni tacy dziwni
Grubo ubrani i bez uśmiechu
Patrzą nerwowo w prawo i w lewo
Oni także się boja i patrzą na mnie
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
ja osobiście nie mam ale kumpela stosowała kwas migdałowy i jej pomógł świetnie nawet blizny jej przyblakły ale ma robić to jeszcze raz więc może wogóle nie bedzie widać:D
_________________ For myself, I am an optimist - it does not seem to be much use being anything else.
Jest tylko jeden sposób, aby czuć się dobrze: należy nauczyć się być zadowolonym z tego, co się otrzymało, a nie dążyć do tego, czego akurat nie ma.
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 20:05
Panie i Panowie, pragne ogłosić, że dnia 23.06.2008 zażyłam ostatnią tabletkę Izoteku. I tym sposobem kończę moją cholernie drogą, cholernie okropną, cholernie wysuszającą kurację.
9 opakowań, co daje 270 tabletek, przez 5 miesięcy i 5 dni.
Amen!
Za 10 dni mam nakładać 1-2 razy w tygodniu Differin, a za 5 miesięcy jakieś pilingi. Cóż, jest dobrze, jest dobrze
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 20:50
Aguś napisał/a:
a dziś przechodzę na detoks pokrzywowy i zamieniam ją na skrzyp polny.
Uhm, wiele mi to jakoś nie mówi. Ale 3mam kciuki, żeby się polepszyło.
Szczerze powiedziawszy, trochę rozczarowała mnie z tym Differinem, bo już 3 raz go będę używać, no ale.. może teraz zdziała cuda.
Oni boja się mnie,
A ja... ?'