Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1687 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 20:58
Aguś napisał/a:
przerwa w piciu herbatki z pokrzywy, teraz pije herbatkę ze skrzypu polnego
Aaaaaa! To trzeba było tak od razu. Ja przez te 6 miesięcy nie mogłam ziołowych herbatek pić, nad czym serdecznie ubolewałam, bo nie ma to jak pokrzywka przed snem. Ale wszystko wraca do normy to się będę znów "narkotyzować" tym cudem.
Aguś napisał/a:
Neska, mi tez differin dużo nie dał, dla mnie znacznie lepszy jest effaclar k.
A widzisz. Za pierwszym razem to byłam nieziemsko zadowolona z tego, drugi raz to pół tubki zużyłam i postanowiłam, że więcej tego okropieństwa nie nałożę na siebie. Ale teraz, jak trzeba...
A jak kremik? Skończyły się już próbeczki?
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4629 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 21:26
Neska napisał/a:
A Ty się kobieto na tym znasz.
e tam
Hmmm, miły kremik,ale to chyba nie jest jednak to czego szukam. Po dłuższym używaniu, skóra reagowała na niego zaczerwienieniem. Z kremem raczej nie pomogę, ja teraz używam bambino jak chę coś nawilżyć,ale wiem,że szukam czegoś lepszego, bo to to takie tam. Może spróbuję Effaclar H, jeśli będę miała gotówkę na zakup.
Co do żelu to ja nadal uważam ,ze najlepszy jest http://www.wizaz.pl/kosme...hp?produkt=1225
i zdanie swego chyba szybko nie zmienię.
ale niestety, trzeba testować, bo co cera to inna reakcja, Niestety.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 10 Maj 2008 Posty: 71
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 22:56
Stosował ktoś może cebulę na trądzik ? Podobno bardzo pomaga przecieranie codziennie połówką cebuli twarzy. Tylko nie wiem jak się do tego zabrać czy później to się zmywa czy jak ? Jeżeli ktoś stosował to piszcie
ja zamawiam na allegro
Drogie, ale mam od grudnia i starczy jeszcze na jakieś 2 miesiące
Swoją drogą, wszyscy mówią,że co to za różnica, itp, itd. A jednak zdarzają się ludzie, którzy potrafią wyskoczyć z tekstem "Ty się nie myjesz ,ze tyle tego masz?", "znów Ci tyle pryszczy nawychodzilo " . "To Ty nie możesz jechać do dermatologa i się leczyć?", "byłabyś super, jakbyś miała lepszą cerę" .
Ja też stosowałam aloes i nic a nic nie pomógł, jedyne , co mi pomogło to zineryth przepisany przez dermatologa, tylko on jestr drogi okolo 50zł kosztuje, ale w mniejszym wiekszym stopniu pomaga ,zalezy jak dla kogo. Mialam po tym w miare czysta( bo nie idealna) ,gladka cere i bylo ok.
Swego czasu w desperacji smarowalam sie pasta do zebow
i w sumie ciut pomagala, ale ciut w dodatku strasznie piecze wiec zrezygnowalam:P
_________________ "Idź za własnym, wewnętrznym światłem.
Nie wstydź się szaleństwa.
Mówisz, co chcesz, wtedy,
kiedy nie dbasz o to, kto słucha(...)"
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1687 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 11:40
*Julka* napisał/a:
jedyne , co mi pomogło to zineryth przepisany przez dermatologa, tylko on jestr drogi okolo 50zł kosztuje, ale w mniejszym wiekszym stopniu pomaga ,zalezy jak dla kogo.
Też to miałam. I oczywiście jest on w jakimś tam stopniu skuteczny, nawet bardzo, ale dermatolog przepisał mi go w złym okresie i 'wyżarł' całkowicie moją skórę. Zbyt dużo w nim było alkoholu albo jakiś innych substancji żrących, co doprowadziło do tego, że moja skóra wygoić się nie może, a minęło już dobre kilka lat.
Wszyscy tu tak zachwalają Benzacne, a mi nie pomógł w ogóle. O wiele bardziej byłam zadowolona z maści cynkowej.
_________________ Myslovitz na październik:
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!