Pomógł: 20 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1627 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 12:44
I dobrze , że dziewczyna tak szybko planuje.Przynajmniej nie popełni głupoty.Według mnie im później tym lepiej. A najlepiej to po ślubie.Tylko , że nie każdy wytrzyma hehe
Pomógł: 20 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1627 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 13:38
Cytat:
traktują seks jako przygodę a swoje ciało jako narzędzie do zadawania facetom przyjemności...
I bardzo dobrze.Jeśli jakaś dziewczyna straciła wcześnie dziewictwo i nie zachowała jego dla swojego ukochanego to niech sie bawi.Oboje sobie dobrze robią.Zarówno facet jak i kobieta. Nie mam nic przeciwko jeżeli jet to przyjemność dla obojga.
Nie rozumiem co ty napisałeś ...
Z twojej wypowiedz wynika , że jeśli dojrzejesz psychicznie to na zawsze zostaniesz prawiczkiem....
Ja też nie jestem w stanie pojąć Jego wypowiedzi oO'
Zastanawiam się, czy to nieumiejętność czytania ze zrozumieniem + nieumiejętność wypowiadania się...
Czy też jeden, nic nieznaczący bełkot.
Ja też nie jestem w stanie pojąć Jego wypowiedzi oO'
Zastanawiam się, czy to nieumiejętność czytania ze zrozumieniem + nieumiejętność wypowiadania się...
Czy też jeden, nic nieznaczący bełkot.
No ta... Nie można się pomylić, bo ta zaraz dorobi do tego ideologię
TAK WIĘC: Jeżeli kiedyś psychicznie dojrzeję, to nie!
Ile to ja się muszę natłumaczyć.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.
Moim zdaniem wiek nie ma tak ogomnego znaczenia, chociaż w pewnym procencie ma. Ale najważ iejsza jest własna świadomość tego, dojrzałość nie tylko fizyczna, ale także psychiczna! A co do wieku to troch dziwne, zeby jakaś 10-11-12-nastolatka już to robiła... Wtedy wiadomo, ze nie jest na to gotowa, że to tylko głuopta lub chęć poznania nieznajomego.
A żeby było też precyzyjniej do tematu to ja na razie nie zaliczyłam swojego pierwszego razu. Myślę, ze może jakbym miała 16 lat... Ale zależy jaka będzie moja psychika i jak dojrzeję do tego.
Myśle że idealny wiek to tak 17 Ogółem wiek znaczenia nie ma w tym przypadku. Ale 14 lat to chyba przestępstwo. nieprawdaz ? W tak młodym wieku nie zachęcam. Nie popieram.
_________________ A moje życie jest pomiędzy piekłem i niebem, nie zapomnij o mnie bo mam tylko Ciebie .