moze nie od razu sex....
zacznijcie od czegos innego.. typu masturbacja.. chyba ze w wieku 9 lat juz to robiliscie.. jak tak to zycze powodzenia w leczeniu sie...
moze nie od razu sex....
zacznijcie od czegos innego.. typu masturbacja.. chyba ze w wieku 9 lat juz to robiliscie.. jak tak to zycze powodzenia w leczeniu sie...
o jakie leczenie ci chodzi?
_________________ "O ile się nie mylę chwilowo przybieram na sile,
Lecz wiem jedynie tyle na ile zawiłe są winyle,
I pokonuję mile niebezpieczne jak wylew...."
Tradycja i brak zrozumienia czytanego tekstu, pytanie brzmiało:
Wasz 1 raz w jakim wieku
odpowiedzi powinny wyglądać mniej więcej tak:
16, 6, 15, 13, 23, jestem księdzem, ja zakonnicą , 40 a nie znaleźliście sobie temat do dyskusji. Admini chyba się opalają na jamajce też bym chętnie się poopalał
_________________ Show me colours of your life beautiful and nice ~~
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 16:29
Użytkownicy czytamy ze zrozumieniem, temat dotyczy tych, którzy pierwszy raz mają za sobą, więc jeżeli nie uprawiałaś/ -eś seksu to nie pisz w tym temacie! Czy to aż takie trudne?
Za dyskusje nie na temat polecą ostrzeżenia.
Mój pierwszy raz był w wieku 16 lat z dziewczyną, którą wtedy kochałem. Ani ona ani ja nie żałujemy tego, chociaż nie jesteśmy już razem.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
mój był jak miałam 18 lat... żałuję, bo wyszło z tego później więcej bólu, upokorzenia niż to było warte. ale jak to kobiety mają w zwyczaju, gdybym była jeszcze raz w tej samej sytuacji zrobiłabym to samo. i znów bym żałowała i koło się zamyka.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 93
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 06:19
Ja dzień po 15 urodzinach. Wiem, wiem mało. Ale to było z miłości, byłam wtedy juz z chłopakiem pół roku i byłam PEWNA że mnie nie zostawi. I miałam racje. Do dzisiaj jesteśmy razem. W listopadzie 3 lata
_________________ ...Cos kosztem czegosc...
..To zyciem zwana gra..
...Jak sie nie ma co się lubi...
..To się lubi co się ma...
16, 6, 15, 13, 23, jestem księdzem, ja zakonnicą , 40 a nie znaleźliście sobie temat do dyskusji. Admini chyba się opalają na jamajce też bym chętnie się poopalał
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 181 Skąd: się bierze prąd?
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 12:36
Hmmm... Kiedy to było? Jakoś z pół roku po 16 urodzinach, czyli niedawno.
Trochę młodo. Kiedyś miałem zamiar trwać w celibacie do może tak 17 urodzin...
Ale zakochałem się potwornie w mojej lubej, i we wrześniu mija nam już rok. Na pewno nie ostatni.
_________________ Stay heavy, stay true - and f*ck the world!